Asiatisk wok med kylling, nudler og grøntsager

Asiatisk wok med kylling, nudler og grøntsager

Asiatisk wok med kylling, nudler og grøntsager
Opskrift på nem og lækker wok med kylling og nudler, - hoisin og soya.
Asiatisk wok med kylling, nudler og grøntsager

Nem og lækker wok med kylling, nudler og grøntsager, og den lækreste marinade med hoisin/oystersauce, frisk ingefær og soya.
Jeg er vild med asiatiske retter, – og sådan en simpel wok med nudler og kylling er bare noget af det bedste.
Denne wok med kylling er drøn nemt, og hurtig, at bikse sammen, – og så kræver den kun en tur i det lokale supermarked.
Du kan bruge hoisin eller oystersauce, – det er lidt hvad du er til eller kan få fat i. Hoisin er sødere en oystersauce, – så bruger du oystersauce, kan du evt. tilsætte en smule brun farin til marinaden.
Det er dog ikke et must, – jeg laver ligeså tit uden.
Nudler med kylling og hoisin er en dejlig ret som hele familien kan tage del i, – og serveres den med et portions sprøde forårsruller ved siden af, så er der altså ikke et øje tørt;-)

Asiatisk wok med kylling, nudler og grøntsager

Asiatisk wok med kylling, nudler og grøntsager

Opskrift på nem og lækker wok med kylling og nudler, – hoisin og soya.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Asien
Keyword: Asiatisk mad, Nudler, Wok
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Wok

  • 600 g kylling, skåret i strimler
  • 1 løg, skåret i strimler
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 300 g brune svampe, skåret i skiver
  • 125 g sugarsnaps eller slikærter, snittet
  • 4 forårsløg, snittet
  • 1/2 rød chili, finthakket (kan undladees)
  • 1 håndfuld thai basilikum eller almindelig basilikum
  • 250 g ægnudler – ukogt vægt
  • 1/2-1 lime, saften heraf
  • Olie
  • Friskkværnet peber og evt. salt

Marinade

  • 3/4 dl hoisin eller oystersauce
  • 1/2 dl soya
  • 2 spsk friskrevet ingefær
  • 2 tsk sesamolie (kan undlades)
  • 2 tsk maizena

Derudover

  • Evt. hakkede peanuts og/eller sesam

Sådan gør du

  • Kog nudlerne som beskrevet på pakken, og skyl dem derefter i koldt vand.
    *Lige inden de skal vendes på panden, kan du med fordel skylle dem igen, – det gør dem meget nemmere at vende med de andre ingredienser.
  • Varm en pande op, og steg kyllingen af i en smule olie til den er gennemstegt, – krydr med peber.
    Læg kyllingen til side på en tallerken.
  • På samme pande svitset svampene af ved god høj varme, til de har smidt alt væden. Tilsæt evt. mere olie hvis der er behov for det.
  • Tilsæt løg og hvidløg og steg med et par minuter.
  • Tilsæt derefter forårsløg, sukkerærter og chili, og steg det i yderligere 2-3 minutter.
    Bland imens ingredienserne til marinaden.
  • Hæld kyllingen tilbage på panden sammen med marinaden, og vend det godt sammen.
  • Tilsæt nudler og basilikum blade, og vend det godt sammen.
    Smag til med friskkværnet peber, limesaft, og tilsæt evt. mere soya, hoison eller oystersauce.
  • Server med hakkede peanuts eller ristet sesam.
Asiatisk wok med kylling, nudler og grøntsager
Asiatisk wok med kylling, nudler og grøntsager

Kommentarer

  1. 5 stars
    Fuldstændig fantastisk ret

  2. 5 stars
    Mumsss den var god! Tak for opskriften

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)