Lækker saftig burger fyldt med en confiteret and, sprød kålsalat og en mild sennepsmayo.
Confit de Canard er super nemt at lave, alternativt kan man købe det færdiglavet på dåse, – det smager også super dejligt, så det skal man bestemt ikke skamme sig over 😉
Denne burger passer til alle årstider, den er frisk og lækker, nem at lave og så smager den bare helt fantastisk.
Andeburger - Burger med Confit de Canard
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Andeburger
- 4
gode burger boller, - prøv de her lækre hjemmelavede burgerboller
- 3 confiterede andelår, - alt efter størrelse
- 1/2
spidskål, - gerne et mix af grøn og rød
- 2 håndfulde
grønkål
- Evt.en håndfuld ærteskud
Marinaden til kålsalaten
- 3 spsk
olivenolie
- 2 spsk
god mørk balsamico
- 2 spsk
citronsaft
- 1 spsk
honning
- 1 1/2 tsk
dijonsennep
-
Salt og peber
Senneps mayonnaise
- 1 dl
god mayonnaise, - jeg bruger altid Hellmann's eller hjemmelavet mayonnaise
- 2 tsk
gul sennep
- 1/2 tsk
dijonsennep
-
Salt og peber
Sådan gør du
Senneps mayonnaise
- Bland ingredienserne til senneps mayoen og smag til med salt og peber. Stil på køl til dine burgers skal samles.
Andeburger
- Snit spidskålen og grønkål fint og bland det sammen i en skål.
- Bland ingredienserne til marinaden, smag til med salt og peber og vend det i kålsalaten.
- Steg andelårene lune og sprøde i ovnen i ca. 15-20 min. ved 220 grader, almindelig ovn. Giv dem evt. grill i 3-5 min. hvis skindet mangler sprødhed, - men hold øje. Skindet kan du vælge at hakke med og putte i burgeren, - men det kan også sagtens undlades hvis du ikke ønsker det.
- Pil andekødet fra benene og del det i mindre stykker.
- Lun i mellemtiden burgerbollerne i ovnen.
- Smør over og underbolle med senneps mayo, top underbollen med masser af kål, confiteret and, mere kål og evt. ærteskud og slut burgeren af med top bollen.
Opskriften mangler
Hej Trine
Så er den der, tak fordi du skrev:)
De beste hilsner
Dianna
Hejsa, Jeg tænker jeg vil prøve at lave denne pulled andeburger men i marinaden til kålsalaten skriver du 1/2 spsk ( men hvad?) 🙂
Hej Inge
Ej det kan jeg da godt se, – det er en fejl, – der skal ikke andet i end de ingredienser der står, jeg får lige slettet den linje☺️
Rigtig god fornøjelse med dem, – de smager SÅ dejligt 🙂
Kh Dianna
Hej
Det ser lækkert ud og skal prøves imorgen.
Men hvad er gul sennep som skal i dressing ?
Tak for meget lækre opskrifter
Vh Helle
Hej Helle
Hvor lyder det bare dejligt altså:)
Af gul sennep køber jeg den der hedder Frenchs Yellow mustard – den er krydret med alligevel med en god sødme.
Man kan også få den i et mærke der hedder Johnny’s.
Kan du kun finde almindelig sød sennep, så går det også så fint – der kan du evt. krydre dressingen en smule mere hvis du føler for det:)
Kh Dianna