Lækker saftig burger fyldt med en confiteret and, sprød kålsalat og en mild sennepsmayo.
Confit de Canard er super nemt at lave, alternativt kan man købe det færdiglavet på dåse, – det smager også super dejligt, så det skal man bestemt ikke skamme sig over 😉
Denne burger passer til alle årstider, den er frisk og lækker, nem at lave og så smager den bare helt fantastisk.

Andeburger - Burger med Confit de Canard
Ingredienser
Andeburger
- 4 gode burger boller, - prøv de her lækre hjemmelavede burgerboller
- 2-3 confiterede andelår, - alt efter størrelse
- 1/2 spidskål, - gerne et mix af grøn og rød
- 2 håndfulde grønkål
- Evt. en håndfuld ærteskud
Marinaden til kålsalaten
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk god mørk balsamico
- 1-2 spsk citronsaft
- 1 spsk honning
- Lidt vand, ca. 1/2 spsk
- 1 1/2 tsk dijonsennep
- Salt og peber
Senneps mayonnaise
- 1 dl god mayonnaise, - jeg bruger altid Hellmann's eller hjemmelavet mayonnaise
- 2 tsk gul sennep
- 1/2 tsk dijonsennep
- Salt og peber
Sådan gør du
Senneps mayonnaise
- Bland ingredienserne til senneps mayoen og smag til med salt og peber. Stil på køl til dine burgers skal samles.
Andeburger
- Snit spidskålen og grønkål fint og bland det sammen i en skål.
- Bland ingredienserne til marinaden, smag til med salt og peber og vend det i kålsalaten.
- Steg andelårene lune og sprøde i ovnen i ca. 15-20 min. ved 220 grader, almindelig ovn. Giv dem evt. grill i 3-5 min. hvis skindet mangler sprødhed, - men hold øje. Skindet kan du vælge at hakke med og putte i burgeren, - men det kan også sagtens undlades hvis du ikke ønsker det.
- Pil andekødet fra benene og del det i mindre stykker.
- Lun i mellemtiden burgerbollerne i ovnen.
- Smør over og underbolle med senneps mayo, top underbollen med masser af kål, confiteret and, mere kål og evt. ærteskud og slut burgeren af med top bollen.
