Andeburger - Burger med Confit de Canard

Andeburger – Burger med Confit de Canard

Andeburger - Burger med Confit de Canard
Opskrift på burger med confiteret and, kålsalat og senneps mayo.
Andeburger - Burger med Confit de Canard

Lækker saftig burger fyldt med en confiteret and, sprød kålsalat og en mild sennepsmayo.
Confit de Canard er super nemt at lave, alternativt kan man købe det færdiglavet på dåse, – det smager også super dejligt, så det skal man bestemt ikke skamme sig over 😉
Denne burger passer til alle årstider, den er frisk og lækker, nem at lave og så smager den bare helt fantastisk.

Andeburger - Burger med Confit de Canard

Andeburger - Burger med Confit de Canard

Opskrift på burger med confiteret and, kålsalat og senneps mayo.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Andeburger

  • 4

    gode burger boller, - prøv de her lækre hjemmelavede burgerboller

  • 3 confiterede andelår, - alt efter størrelse
  • 1/2

    spidskål, - gerne et mix af grøn og rød

  • 2 håndfulde

    grønkål

  • Evt.en håndfuld ærteskud

Marinaden til kålsalaten

  • 3 spsk

    olivenolie

  • 2 spsk

    god mørk balsamico

  • 2 spsk

    citronsaft

  • 1 spsk

    honning

  • 1/2

    spsk

  • 1 1/2 tsk

    dijonsennep

  • Salt og peber

Senneps mayonnaise

  • 1 dl

    god mayonnaise, - jeg bruger altid Hellmann's eller hjemmelavet mayonnaise

  • 2 tsk

    gul sennep

  • 1/2 tsk

    dijonsennep

  • Salt og peber

Sådan gør du

Senneps mayonnaise

  • Bland ingredienserne til senneps mayoen og smag til med salt og peber. Stil på køl til dine burgers skal samles.

Andeburger

  • Snit spidskålen og grønkål fint og bland det sammen i en skål.
  • Bland ingredienserne til marinaden, smag til med salt og peber og vend det i kålsalaten.
  • Steg andelårene lune og sprøde i ovnen i ca. 15-20 min. ved 220 grader, almindelig ovn. Giv dem evt. grill i 3-5 min. hvis skindet mangler sprødhed, - men hold øje. Skindet kan du vælge at hakke med og putte i burgeren, - men det kan også sagtens undlades hvis du ikke ønsker det.
  • Pil andekødet fra benene og del det i mindre stykker.
  • Lun i mellemtiden burgerbollerne i ovnen.
  • Smør over og underbolle med senneps mayo, top underbollen med masser af kål, confiteret and, mere kål og evt. ærteskud og slut burgeren af med top bollen.
Andeburger - Burger med Confit de Canard
Andeburger – Burger med Confit de Canard

Kommentarer

  1. Trine M.

    Opskriften mangler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*