Andeburger - Burger med Confit de Canard

Andeburger – Burger med Confit de Canard

Lækker saftig burger fyldt med en confiteret and, sprød kålsalat og en mild sennepsmayo.
Confit de Canard er super nemt at lave, alternativt kan man købe det færdiglavet på dåse, – det smager også super dejligt, så det skal man bestemt ikke skamme sig over 😉
Denne burger passer til alle årstider, den er frisk og lækker, nem at lave og så smager den bare helt fantastisk.

Andeburger - Burger med Confit de Canard

Andeburger - Burger med Confit de Canard

Dianna
Opskrift på burger med confiteret and, kålsalat og senneps mayo.
Ingen stemmer
Samlet tid 30 min
Antal 4

Ingredienser
  

Andeburger

  • 4 gode burger boller, - prøv de her lækre hjemmelavede burgerboller
  • 2-3 confiterede andelår, - alt efter størrelse
  • 1/2 spidskål, - gerne et mix af grøn og rød
  • 2 håndfulde grønkål
  • Evt. en håndfuld ærteskud

Marinaden til kålsalaten

  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk god mørk balsamico
  • 1-2 spsk citronsaft
  • 1 spsk honning
  • Lidt vand, ca. 1/2 spsk
  • 1 1/2 tsk dijonsennep
  • Salt og peber

Senneps mayonnaise

  • 1 dl god mayonnaise, - jeg bruger altid Hellmann's eller hjemmelavet mayonnaise
  • 2 tsk gul sennep
  • 1/2 tsk dijonsennep
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

Senneps mayonnaise

  • Bland ingredienserne til senneps mayoen og smag til med salt og peber. Stil på køl til dine burgers skal samles.

Andeburger 

  • Snit spidskålen og grønkål fint og bland det sammen i en skål.
  • Bland ingredienserne til marinaden, smag til med salt og peber og vend det i kålsalaten.
  • Steg andelårene lune og sprøde i ovnen i ca. 15-20 min. ved 220 grader, almindelig ovn. Giv dem evt. grill i 3-5 min. hvis skindet mangler sprødhed, - men hold øje. Skindet kan du vælge at hakke med og putte i burgeren, - men det kan også sagtens undlades hvis du ikke ønsker det.
  • Pil andekødet fra benene og del det i mindre stykker.
  • Lun i mellemtiden burgerbollerne i ovnen.
  • Smør over og underbolle med senneps mayo, top underbollen med masser af kål, confiteret and, mere kål og evt. ærteskud og slut burgeren af med top bollen.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Andeburger - Burger med Confit de Canard
Andeburger – Burger med Confit de Canard

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*