Andeburger - Burger med Confit de Canard

Andeburger – Burger med Confit de Canard

Andeburger - Burger med Confit de Canard
Opskrift på burger med confiteret and, kålsalat og senneps mayo.
Andeburger - Burger med Confit de Canard

Lækker saftig burger fyldt med en confiteret and, sprød kålsalat og en mild sennepsmayo.
Confit de Canard er super nemt at lave, alternativt kan man købe det færdiglavet på dåse, – det smager også super dejligt, så det skal man bestemt ikke skamme sig over 😉
Denne burger passer til alle årstider, den er frisk og lækker, nem at lave og så smager den bare helt fantastisk.

Andeburger - Burger med Confit de Canard

Andeburger - Burger med Confit de Canard

Opskrift på burger med confiteret and, kålsalat og senneps mayo.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.62 fra 21 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Andeburger

  • 4

    gode burger boller, - prøv de her lækre hjemmelavede burgerboller

  • 3 confiterede andelår, - alt efter størrelse
  • 1/2

    spidskål, - gerne et mix af grøn og rød

  • 2 håndfulde

    grønkål

  • Evt.en håndfuld ærteskud

Marinaden til kålsalaten

  • 3 spsk

    olivenolie

  • 2 spsk

    god mørk balsamico

  • 2 spsk

    citronsaft

  • 1 spsk

    honning

  • 1 1/2 tsk

    dijonsennep

  • Salt og peber

Senneps mayonnaise

  • 1 dl

    god mayonnaise, - jeg bruger altid Hellmann's eller hjemmelavet mayonnaise

  • 2 tsk

    gul sennep

  • 1/2 tsk

    dijonsennep

  • Salt og peber

Sådan gør du

Senneps mayonnaise

  • Bland ingredienserne til senneps mayoen og smag til med salt og peber. Stil på køl til dine burgers skal samles.

Andeburger

  • Snit spidskålen og grønkål fint og bland det sammen i en skål.
  • Bland ingredienserne til marinaden, smag til med salt og peber og vend det i kålsalaten.
  • Steg andelårene lune og sprøde i ovnen i ca. 15-20 min. ved 220 grader, almindelig ovn. Giv dem evt. grill i 3-5 min. hvis skindet mangler sprødhed, - men hold øje. Skindet kan du vælge at hakke med og putte i burgeren, - men det kan også sagtens undlades hvis du ikke ønsker det.
  • Pil andekødet fra benene og del det i mindre stykker.
  • Lun i mellemtiden burgerbollerne i ovnen.
  • Smør over og underbolle med senneps mayo, top underbollen med masser af kål, confiteret and, mere kål og evt. ærteskud og slut burgeren af med top bollen.
Andeburger - Burger med Confit de Canard
Andeburger – Burger med Confit de Canard

Kommentarer

  1. Trine M.

    Opskriften mangler

  2. Inge Valbirk

    Hejsa, Jeg tænker jeg vil prøve at lave denne pulled andeburger men i marinaden til kålsalaten skriver du 1/2 spsk ( men hvad?) 🙂

    • Hej Inge

      Ej det kan jeg da godt se, – det er en fejl, – der skal ikke andet i end de ingredienser der står, jeg får lige slettet den linje☺️

      Rigtig god fornøjelse med dem, – de smager SÅ dejligt 🙂

      Kh Dianna

  3. Helle Katrin Mogensen

    Hej
    Det ser lækkert ud og skal prøves imorgen.
    Men hvad er gul sennep som skal i dressing ?
    Tak for meget lækre opskrifter
    Vh Helle

    • Hej Helle

      Hvor lyder det bare dejligt altså:)
      Af gul sennep køber jeg den der hedder Frenchs Yellow mustard – den er krydret med alligevel med en god sødme.
      Man kan også få den i et mærke der hedder Johnny’s.
      Kan du kun finde almindelig sød sennep, så går det også så fint – der kan du evt. krydre dressingen en smule mere hvis du føler for det:)

      Kh Dianna

Skriv et svar til Trine M. Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)