
Lækre sprøde flæskesvær, hver gang. Server dem til din sous vide tilberedte flæskesteg, eller som snacks når du virkelig skal forkæle dine gæster. De smager fuldstændig fantastisk, så lav rigeligt, – bare et godt råd.
Et godt tip, – ved at lægge sværene mellem 2 bageplader får man flotte og helt lige flæskesvær.

Flæskesvær deluxe
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 stk
fersk sværd af svinekam (Lav evt. flere ad gange, de ryger hurtigt)
-
Salt
Sådan gør du
- Bring stykket af svær i kog i en stor gryde med rigeligt godt saltet vand, og lad dem koge i 20 min.
- Læg stykket af svær på en bageplade beklædt med bagepapir og krydr med salt. Placer et stykke bagepapir ovenpå sværen og læg endnu en bageplade ovenpå, så sværen ligger i spænd og ikke kan "krølle" under tilberedning. Læg evt lidt vægt i en øverste bageplade, - pizzasten eller lignende.
- Bag sværen i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45 min.
- Fjern den øverste bageplade samt bagepapiret og bag sværen videre i ca. 30-40 min., - tiden afhænger af sværens tykkelse. Giv dem evt. lidt grill, men hold øje så de ikke bliver brændte.
- Tag sværen ud og lad dem køle af, - server som snacks eller opbevar dem på køl i en lufttæt beholder til de skal serveres.
Noter

Pingback: Flæskesteg tilberedt sous vide med sprøde svær – Gourministeriet