
Nem og lækker frokost anretning, – bøf med bløde løg og frisk kålsalat, – her serveret med frisk bagt rugbrød.
Det tager ingen tid at lave og så smager det bare helt fantastisk.

Frokost bøf med bløde løg og frisk kålsalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Bøfferne
- 4
gode bøffer a ca. 150-200 g
-
Friske timian kviste
- 2 fed
hvidløg, knuste i skallen
-
Smør og olie til stegning
-
Salt og peber
Bløde løg
- 2
store løg
- 50 g
smør
- 1 1/2 spsk
sukker
Kålsalat
-
1/4 rødt spidskål, fintsnittet
- 1 spsk
olivenolie
- 1/2 spsk
eddike, - gerne en med lidt smag
- 1 tsk
honning
-
Lidt citronsaft
-
Salt og peber
-
Lidt friskhakket persille
Sådan gør du
Kålsalat
- Bland ingredienserne til marinaden og smag til med salt, peber og citron.
- Hæld marinaden over kålen ca. 5-10 min inden servering og drys med lidt friskhakket persille.
Bøffen
- Tag bøfferne ud af køleskabet en lille halv time inden de skal tilberedes og krydr med salt og peber.
- Varm lidt og smør op på en pande, tilsæt timian og knuste hvidløg.
- Steg bøfferne på den brandende varm pande, til de når en kernetemperatur på ca. 52 grader. Stegetiden varierer alt efter tykkelsen på bøffen, så brug et stegetermometer.
- Tag bøfferne af og lad dem trække færdige på et spækbræt i ca. 15 min.
Bløde løg
- Smelt smørret i en lille gryde og steg løgene blanke og møre ved middel varme.
- Tilsæt derefter sukkeret og lad det smelte og karamellisere løgene.
- Lad dem hvile i gryden ved svag varme indtil servering.
- Server frokostbøffen toppet med bløde løg og frisk kålsalat og evt. rugbrød ved siden af.


Skøn kålsalat! Passer til alle retter med hakket kød eller vegetarretter med bønner eller kikærter.
Tusind tak, hvor er det dejligt at høre:) Vi er også vilde med den, så enkel og lækker:)
Mums! Virkelig god frokostopskrift.
Tusind tak for de søde ord Cecilie 🙂