Frokost bøf - Opskrift på bøf med bløde løg

Frokost bøf med bløde løg og frisk kålsalat

Frokost bøf med bløde løg og frisk kålsalat
Opskrift på en klassisk frokost bøf med bløde løg og frisk kålsalat
Frokost bøf - Opskrift på bøf med bløde løg

Nem og lækker frokost anretning, – bøf med bløde løg og frisk kålsalat, – her serveret med frisk bagt rugbrød.
Det tager ingen tid at lave og så smager det bare helt fantastisk.

Frokost bøf - Opskrift på bøf med bløde løg

Frokost bøf med bløde løg og frisk kålsalat

Opskrift på en klassisk frokost bøf med bløde løg og frisk kålsalat
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Bøfferne

  • 4

    gode bøffer a ca. 150-200 g

  • Friske timian kviste

  • 2 fed

    hvidløg, knuste i skallen

  • Smør og olie til stegning

  • Salt og peber

Bløde løg

  • 2

    store løg

  • 50 g

    smør

  • 1 1/2 spsk

    sukker

Kålsalat

  • 1/4 rødt spidskål, fintsnittet

  • 1 spsk

    olivenolie

  • 1/2 spsk

    eddike, - gerne en med lidt smag

  • 1 tsk

    honning

  • Lidt citronsaft

  • Salt og peber

  • Lidt friskhakket persille

Sådan gør du

Kålsalat

  • Bland ingredienserne til marinaden og smag til med salt, peber og citron.
  • Hæld marinaden over kålen ca. 5-10 min inden servering og drys med lidt friskhakket persille.

Bøffen

  • Tag bøfferne ud af køleskabet en lille halv time inden de skal tilberedes og krydr med salt og peber.
  • Varm lidt og smør op på en pande, tilsæt timian og knuste hvidløg.
  • Steg bøfferne på den brandende varm pande, til de når en kernetemperatur på ca. 52 grader. Stegetiden varierer alt efter tykkelsen på bøffen, så brug et stegetermometer.
  • Tag bøfferne af og lad dem trække færdige på et spækbræt i ca. 15 min.

Bløde løg

  • Smelt smørret i en lille gryde og steg løgene blanke og møre ved middel varme.
  • Tilsæt derefter sukkeret og lad det smelte og karamellisere løgene.
  • Lad dem hvile i gryden ved svag varme indtil servering.
  • Server frokostbøffen toppet med bløde løg og frisk kålsalat og evt. rugbrød ved siden af.
Frokost bøf - Opskrift på bøf med bløde løg
Frokost bøf – Opskrift på bøf med bløde løg
Frokost bøf - Opskrift på bøf med bløde løg
Frokost bøf – Opskrift på bøf med bløde løg

Kommentarer

  1. Skøn kålsalat! Passer til alle retter med hakket kød eller vegetarretter med bønner eller kikærter.

Skriv et svar til sidsel Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)