Hvidvins bagte grøntsager
Opskrift på lækre ovnbagte grøntsager a la ratatouille.

Lækkert tilbehør af bagte grøntsager med hvidvin, – smagfuldt og kan serveres til alle former for kød.
Denne skønne fad ret minder om ratatouille, – dog uden tomatsauce.
Jeg lavede den henover jul og nytår, hvor vi bl.a. brugte den som tilbehør til vores nytårs raclette. Den egner sig perfekt til formålet, da man kan opvarme den på de små pander, – lækkert og anderledes.
Har du rester tibage af denne ret kan de blendes og hældes i en bolognese, – de giver masser af smag og tilfører en masse fibre og skjulte grøntsager til retten.

Hvidvins bagte grøntsager
Opskrift på lækre ovnbagte grøntsager a la ratatouille.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1
squash
- 1
aubergine
- 2
peberfrugter
- 4
små rødløg
- 3 forårsløg
- 4 fed
hvidløg
- 4 kviste
timian
- 2 dl
hvidvin
- 1/2 dl
olivenolie
-
Salt og peber
-
Finthakket bredbladet persille til toppen
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Skær squash, aubergine og peberfrugt i mindre tern.
- Fintsnit forårsløgene, hak hvidløg fint og skær rødløgene i både.
- Varm olien i en gryde og steg løgene af i 5 min.
- Tilsæt derefter aubergine, squash, peberfrugt, hvidløg, forårsløg og timian og varm godt igennem i 8-10 min., – under omrøring. Krydr med salt og peber.
- Hæld grøntsagerne i et ovnfast fad, hæld hvidvinen over og bag dem dem i ovnen i ca. 20 min. ved 180 grader.
- Server grøntsagerne toppet med hakket perille.


