
Lækker kålsalat toppet med confiteret and, valnødder og den lækreste marinade.
En skønt sprødt måltid med masser af smag, – nemt og godt.
Reklame// Jeg har indgået et fantastisk samarbejde med Cuvee Champagne der importerer de skønneste champagner. Hos Cuvee Champagne har de virkelig styr på deres bobler, – og de har hjulpet mig med at parre denne skønne salat med én af deres vidunderlige champagner.
Exception, – noget af det flotteste huset Paul-Etienne Saint Germain kan præstere, – en helt igennem fortryllende Champagne oplevelse.
100% Pinot Noir fra de bedste marker giver en utrolig flot bouquet af frugtagtige aromaer, honning og brioche. Smagen er frisk, let boblende og med noter at fersken og nektarin, – og du vil opleve en flot lang finish.
Exception passer forrygende til lette kødretter, – og til denne ”confit de canard” går and og champagne hånd i hånd på en helt unik måde.

Kålsalat med confiteret and
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Salaten
- 2
- 1/4 rødt spidskål
- 1/4 grønt spidskål
- 2
stilke grønkål
- 1 håndfuld
ærteskud
- 1 håndfuld
valnødder
Marinaden
- 3 spsk
olivenolie
- 2 spsk
god mørk balsamico
- 2 spsk
citronsaft
- 1 spsk
honning
- 1 1/2 tsk
dijonsennep
-
Salt og peber
Sådan gør du
Marinaden
- Bland alle ingredienserne til marinaden og rør dem godt sammen til marinaden har en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber og stil den til siden.
Salaten
- Steg andelårene lune og sprøde i ovnen i ca. 15-20 min. ved 220 grader, almindelig ovn. Giv dem evt. grill i 3-5 min. hvis skindet mangler sprødhed, - men hold øje. Skindet kan du vælge at hakke med i salaten, - men det kan også sagtens undlades hvis du ikke ønsker det.
- Pil andekødet fra benene og del det i mindre stykker.
- Snit alle slags kål fint og bland det godt sammen i en skål.
- Anret kål og ærteskud i 2 dybe tallerkener, og top med stykker af confiteret and mellem lagene, - så der er and "hele vejen" igennem salaten.
- Knus valnødderne og fordel dem over begge salater, og slut af med at hælde marinaden over.





Hej
Er ved punkt 4
Forstår ikke helt skal der laves to salater eller blander du det hele til sidst?
Hælder du marinaden over bække salater
Ellers super dejligt og vel smagene opskrifter der er lige til st gå til.
Hilsen Charlotte
Hej Charlotte
Tusind tak for din besked, – dejligt at høre du kan lide opskrifterne 🙂
Nej, – det er blot fordi jeg tænker opskriften som en anrettet salat til 2 personer, – derfor jeg skriver i 2 skåle, så der er en skål til hver:)
Så salaterne skal blandes sammen og overhældes med marinaden:)
De bedste hilsner
Dianna
Virkelig lækker opskrift og vi drak selvfølgelig champagne til. Perfekt match
Hej Sara
Det lyder altså virkelig også som den perfekte kombi 🙂
Tusind tak for de søde ord 🙂
kh Dianna
Det lyder lækkert.
Kan man stege anden dagen før og bruge kold and i salaten?
Det lyder lækkert.
Kan man stege anden dagen før og bruge kold and i salaten?
Hej Inger
Det kan du sagtens gøre:) Jeg bruger faktisk ofte rester af and i denne salat 🙂
Kh Dianna