Pølsegryde - Opskrift på pasta med pølser i cremet tomatsauce

Pasta med pølser i cremet tomatsauce

Pastaret med pølser i cremet tomatsauce
Opskrift på en skøn familieret med pasta og pøler.
Pølsegryde - Opskrift på pasta med pølser i cremet tomatsauce

Den skønneste familieret der hitter hos både børn og voksne, – pølsegryde med pasta.
Denne pastaret er en kæmpe hit herhjemme, den smager så godt, – mild, enkel og cremet.
Stegte pølse stykker vendt i den lækreste cremede tomatsauce, what’s not to love.
Det er lidt pølsegryde møder svensk pølseret møder pasta, – en perfekt kombination fra alle 3 kategorier.
Pasta med pølser kan serveres med præcis den typer pasta du foretrækker.

Pølsegryde - Opskrift på pasta med pølser i cremet tomatsauce

Pastaret med pølser i cremet tomatsauce

Opskrift på en skøn familieret med pasta og pøler.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.53 fra 36 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Nøgleord: Pølser, Pølseret
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 8

    wienerpølser

  • 1

    stort løg, finthakket

  • 3 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 3 spsk

    tomatkoncentrat

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 1/4 l

    piskefløde

  • 2 tsk

    paprika

  • 1/4 tsk

    stærk paprika

  • 1/2 tsk

    basilikum

  • 1/4 tsk

    oregano

  • Olie

  • Salt og peber

Derudover

  • 400 g

    pasta

  • Evt. lidt revet parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Skær pølserne ud i stykker på ca. 1 cm i tykkelsen.
  • Varm en smule olie i en gryde og steg pølsestykkerne af ved middel varme til de er let brunede. Hæld dem på en tallerken og sæt dem til side.
  • Svits løg og hvidløg klare i samme gryde, - tilsæt evt. en smule mere olie så ikke de brænder på.
  • Tilsæt begge slags paprika og lad det varme med et minuts tid, og tilsæt derefter tomatkoncentrat og lad også det varme med et minuts tid.
  • Hæld hakkede tomater og piskefløde over, tilsæt oregano og basilikum, og lad saucen simre i 15 min. ved middel varme.
  • Hæld pølsestykkerne tilbage i gryden og lad den stå i yderligere 10-15 min., og smag til med salt og peber.
  • Kog i mellemtiden pastaen al dente som beskrevet på pakken. Hæld vandet fra og vend pastaen i pølsegryden.
  • Anret i tallerkener og server evt.men lidt revet parmesan på toppen.

Kommentarer

  1. Rene Johansen

    Mon det er godt at fryse

  2. Nicolai

    5 stars
    Perfekt!

4.53 from 36 votes (35 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)