
Den skønneste familieret der hitter hos både børn og voksne, – pølsegryde med pasta.
Denne pastaret er en kæmpe hit herhjemme, den smager så godt, – mild, enkel og cremet.
Stegte pølse stykker vendt i den lækreste cremede tomatsauce, what’s not to love.
Det er lidt pølsegryde møder svensk pølseret møder pasta, – en perfekt kombination fra alle 3 kategorier.
Pasta med pølser kan serveres med præcis den typer pasta du foretrækker.

Pastaret med pølser i cremet tomatsauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 8
wienerpølser
- 1
stort løg, finthakket
- 3 fed
hvidløg, revet eller presset
- 3 spsk
tomatkoncentrat
- 1 ds
hakkede tomater
- 1/4 l
piskefløde
- 2 tsk
paprika
- 1/4 tsk
stærk paprika
- 1/2 tsk
basilikum
- 1/4 tsk
oregano
-
Olie
-
Salt og peber
Derudover
- 400 g
pasta
-
Evt. lidt revet parmesan til toppen
Sådan gør du
- Skær pølserne ud i stykker på ca. 1 cm i tykkelsen.
- Varm en smule olie i en gryde og steg pølsestykkerne af ved middel varme til de er let brunede. Hæld dem på en tallerken og sæt dem til side.
- Svits løg og hvidløg klare i samme gryde, - tilsæt evt. en smule mere olie så ikke de brænder på.
- Tilsæt begge slags paprika og lad det varme med et minuts tid, og tilsæt derefter tomatkoncentrat og lad også det varme med et minuts tid.
- Hæld hakkede tomater og piskefløde over, tilsæt oregano og basilikum, og lad saucen simre i 15 min. ved middel varme.
- Hæld pølsestykkerne tilbage i gryden og lad den stå i yderligere 10-15 min., og smag til med salt og peber.
- Kog i mellemtiden pastaen al dente som beskrevet på pakken. Hæld vandet fra og vend pastaen i pølsegryden.
- Anret i tallerkener og server evt.men lidt revet parmesan på toppen.
Mon det er godt at fryse
Hej Rene
Jeg tænker sagtens du kan fryse retten ja 🙂
Dbh Dianna
Perfekt!
Tusind tak Nicolai 🙂
Kh Dianna