
Fantastisk pizza bianco med hvidløgs/salvie olie, mascarpone, oksemørbrad og svampe.
En pizza med masser af smag, gode oste og simpelthen det lækreste kød, – den smager vanvittig godt.

Pizza bianco med oksemørbrad, svampe og salvie
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 2-3 friske mozzarella, - åbnet og drænet for væde
- 250 g
mascarpone
- 300 g oksemørbrad, - skåret i strimler/stykker (fersk)
- 8
brune mark champignon, skåret i skiver
- 1 håndfuld
friske salvieblade
- 6 fed
hvidløg
- 1 dl
olivenolie
-
Salt
-
Friskkværnet peber
-
Frisk salvie til toppen, finthakket
Sådan gør du
- Fint hak salvien og bland det sammen med olivenolien.
- Pres eller riv hvidløget fint og bland det sammen med ovenstående og smag til med salt og peber.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Pensl alle pizzabunde med salvie/hvidløgsolien, - helt ud til kanten.
- Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundende.
- Top med strimler af rå oksemørbrad og skiver af champignon. Oksemørbraden når sagtens at blive tilberedt, men foretrækker du at stege det af først kan du sagtens gøre det.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
- Giv hver pizza en gang friskkværnet peber og lidt frisk salvie inden servering.

