Klassisk wienersalat med pølser og kartofler, – et skønt inslag på det kolde bord, eller bare på en skive rugbrød til frokost.
Lige siden jeg var helt lille har wienersalat altid været en af mine favoritter på det store kolde bord, – og mine forældres har ubestridt været den bedste jeg nogensinde har fået.
Derfor har jeg prøvet at gøre dem kunsten efter, og det er blevet til denne lækre wienersalat.
Wienersalat
Opskrift på den bedste wienersalat
Ingredienser
- 5 gode pølser, - kogt og afkølede
- 3 mellemstore kartofler, kogt
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl god mayonnaise
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk sød fransk sennep
- Salt og peber
- Evt. forårsløg tl toppen
Fremgangsmåde
Skær kartoflerne i små terne, og pølser i stykker på ca. 1/2 cm.
Bland creme fraiche, mayonnaise og begge slags sennep, og smag til med salt og peber.
Rør forsigtigt pølsestykker og kartofler i, og lad gerne wienersalaten hvilke på køl i en lille halv time inden servering
Pynt med fintsnittet forårsløg.
