Klassisk wienersalat med pølser og kartofler, – et skønt inslag på det kolde bord, eller bare på en skive rugbrød til frokost.
Lige siden jeg var helt lille har wienersalat altid været en af mine favoritter på det store kolde bord, – og mine forældres har ubestridt været den bedste jeg nogensinde har fået.
Derfor har jeg prøvet at gøre dem kunsten efter, og det er blevet til denne lækre wienersalat.
Wienersalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 5
gode pølser, - kogt og afkølede
- 3 mellemstore kartofler, kogt og afkølede
- 1 dl
creme fraiche
- 1 dl
god mayonnaise
- 1 lille rødløg, finthakket
- 1 tsk
dijonsennep
- 1 tsk
sød fransk sennep
-
Salt og peber
- Evt. forårsløg eller purløg til toppen
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i små terne, og pølserne i stykker på ca. 1/2 cm.
- Bland creme fraiche, mayonnaise og begge slags sennep.
- Vend pølserne og kartoflerne i dressingen, og smag til med salt og peber.
- Opbevar wienersalaten på køl til den skal serveres og pynt med fintsnittet forårsløg eller purløg.
Lige som jeg husker wienersalat! Meget lækker opskrift.
Hej Allan
Det går mig simpelthen så glad dat høre – tusind tak 🙂
Dbh Dianna