
Lækker cremet vodka pasta, – super nem at lave, masser af smag og bare møg lækker. Server den alene eller til et stykke stegt kylling. Du kan også tilberede den med stykker af kyllinge i retten, – der steger du de mundrette bidder af i en smule olie sammen med løg og bacon.

Vodka pasta
Opskrift på nem, lækker og super cremet vodka pasta.
Udskriv
Pin
Bedøm
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 500 g pasta
- 1 ds hakkede tomater
- 1/4 l piskefløde
- 1/2 dl vodka
- 125 g bacon eller panchetta, skåret i tern
- 80 g parmesan, fintrevet
- 1 løg, finthakket
- 3 fed hvidløg, presset eller revet
- 1 håndfuld friske basilikumsblade
- 3 spsk tomatkoncentrat
- 1 tsk tørret oregano
- Chiliflager
- Salt og peber
- Olie
Sådan gør du
- Varm lidt olie i en gryde og steg løg og bacon af i godt 5 minutter. Baconen skal være gylden med ikke sprød.
- Tilsæt hvidløg og steg med et minuts tid, og steg derefter tomatkoncentrat med et minutstid.
- Hæld vodka, hakkede tomater og oregano over og lad det små simre i 10 min.
- Hæld fløden ved og varm igennem, og rør derefter parmesan og frisk basilikum i.
- Kog i mellemtiden pastaen som beskrevet på posen.
- Smag saucen til med salt og peber og evt. chiliflager.
- Dræn pastaen for væde, – gem evt. en smule pastavand til at justere konsistensen med.
- Vend pastaen i saucen, juster evt. konsistensen med pastavand og server den toppet med lidt finthakket grønt og chiliflager.



Hvor var den her opskrift bare helt igennem GOD! Tak for den!
Hej Anne Sofie
Åhh det er jeg SÅ glad for at høre, – tusind tak:)
Kh Dianna