Opskrift på lækre vafler med rejer, avocado og frisk dressing

Vafler med rejer, avocado og frisk dressing

Vafler med rejer, avocado og frisk dressing
Opskrift på lækre vafler med rejer, avocado og frisk dressing.
Denne opskrift giver til 4 belgiske vafler.
Opskrift på lækre vafler med rejer, avocado og frisk dressing

Lækre mad vafler toppet med rejer, avocado, grønt og en frisk lækker dressing.
Vafler kan bare noget, og de giver et hav muligheder til en fantasifuld frokost eller forret, og jeg er sikre på at både du, familien og dine gæster vil synes om det.
Det kræver selvfølgelig et vaffeljern, og det kan altså varmt anbefales at investere i et belgisk vaffeljern, – det er fantastisk.
De her vafler blev serveret som en lækker forret lidt a la en rejecocktail, – de er super nemme at lave og på ingen måde tidskrævende.

Opskrift på lækre vafler med rejer, avocado og frisk dressing

Vafler med rejer, avocado og frisk dressing

Opskrift på lækre vafler med rejer, avocado og frisk dressing.
Denne opskrift giver til 4 belgiske vafler.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Vaffeldej

  • 100 g

    hvedemel

  • 80 g

    boghvedemel (kan erstattes af hvedemel)

  • 3

    æg

  • 2 dl

    mælk

  • 1 tsk

    bagepulver

  • 3/4 tsk

    salt

  • Spray fedt til bagning

Fyld

  • 200 g

    rejer i lage, drænet

  • 2

    modne avocadoer, skåret i skiver

  • 8 friske grønne asparges, skåret i fine strimler
  • Sprødt og frisk grønt, f.eks. feldsalat, ærteskud og dild

Dressing

  • 2 dl

    creme fraiche

  • 1 dl

    mayonnaise

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • 1 tsk

    dijonsennep

  • 1 tsk

    løg pulver

  • 2 spsk

    finthakket purløg

  • 1 spsk

    finthakket dild

  • Salt og peber

Sådan gør du

Dressing

  • Bland creme fraiche, mayonnaise, dijon sennep, løg pulver, dild og purløg og rør det godt sammen. Smag til med citron saft, salt og peber og stil dressingen på køl til vaflerne skal serveres.

Vafler

  • Rør alle ingredienserne til vaflerne samme, gerne med en håndmixer.
  • Tænd vaffeljernet på middelvarme og sprøjt fladerne med sprayfedt.
  • Hæld vaffeldejen på og bag vaflerne til de er gyldne og gennembagt.
  • Top vaflerne med rejer, skriver af avocado, asparges, frisk grønt og dressing.

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Spinat vafler - Opskrift på spinat vafler - Belgiske vafler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)