Opskrift på Tunacado a la Joe & The Juice, – den lækreste tunsandwich med pesto, avocado og tomat.
Jeg elsker tunsandwich, og denne version er bare så lækker altså.
Tunsalaten til denne tunacado a la JOE’s har jeg lavet med forårsløg og frisk finthakket jalapenos, – det giver den et skøn knas. Frisk jalapenos er oftest ikke stærke, så ønsker du den spicy, kan du tilsætte lidt tabasco sauce eller hakket syltede jalapenos, – der er mere spark i 😉
Server i toastede sandwichbrød, – mas dem gerne godt flade i et paninijern, og rist dem til de er sprøde.
Hjemmelavet tunacado er drøn nemt at lave og tager ikke mere end 10 minutter, og så er de meget mere budgetvenlige end at købe dem på caféen.
Tunacado a la Joe & The Juice
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 sandwichbrød
- 1-2 avocadoer, skåret i skiver
- 2 tomater, skåret i skiver
- Grøn pesto
- Friskkværnet peber
Tunsalat
- 2 ds tun
- 1/2 dl mayonnaise
- 1 tsk dijonsennep
- 2 forårsløg, fintsnittet
- 1 frisk jalapenos, finthakket (uden kerner) – kan undlades
- 1/2 citron, saften heraf – ca. 2 spsk
- Salt og peber
Sådan gør du
- Rør ingredienserne sammen til din tunsalat og smag til med salt og peber.
- Rist brødene, – gerne i en toaster, så de bliver mast godt flade.
- Smør alle flader med pesto, – hvor meget du ønsker på, afgører du selv.
- Top med tunsalat, avocado og tomat, og krydre med friskkværnet peber.
- Læg topbollen på på dine tunacado sandwich, og server dem straks eller gem dem til madpakken.
hvilke brød har du fundet?
Hej Lone
Brødene er de nye sandwichklapper fra Hatting 🙂
kh Dianna
Mega lækker
Tusind tak 🙂