Pesto stegt spejlæg med feta, – toppet på en tortilla med philadelfia og rucola.
Det er så drøn nemt at lave de her feta fried spejlæg, og så smager det bare hamrende godt.
Denne version med feta og pesto er simpelthen så lækker. Brug den pesto du foretrækker, – en rød med soltørrede tomater vil også være virkelig lækker.
Beregn 1-2 stk pr person, alt efter sult go om der serveres tilbehør til. Serveres de alene spiser jeg selv 2 stk.
Tortilla med pesto feta spejlæg
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 æg
- 25 g feta
- 1 spsk grøn pesto
- 1 spsk philadelfia
- 1 håndfuld rucola
- 1 mini tortilla
- Friskkværnet peber og evt. salt
- Olie
- Evt. fintsnittet forårsløg
Sådan gør du
- Varm en pande op med en smule olie, – tilsæt smuldret feta og pesto og lad det stege et øjeblik. Du skal ikke røre i det, – det skal bare lige varmes et øjeblik.
- Hæld et æg over, og lad det tilberede ved middel varme, til hviden har sat sig, og blommen stadig blød.Varm i mens din tortilla hvis du ønsker den lun.
- Top tortillaen med philadelfia og rucola, – læg ægget ovenpå, krydr med peber og drys med forårløg. Server straks.