Tortellini i cremet svampesauce - Tortellini I flødesauce med svampe og spinat

Tortellini i cremet svampesauce

Tortellini i cremet svampesauce
Opskrift på tortellini I cremet svampesauce med bacon, spinat og broccoli.
Tortellini i cremet svampesauce - Tortellini I flødesauce med svampe og spinat

Den lækreste pastaret med tortellini vendt i en cremede svampesauce med bacon, spinat og broccoli/aspargesbroccoli. Parmesan, hvidløg og basilikum tilfører masser af smag, og sammen med en lille sjat hvidvin og naturligvis fløde, får du den lækreste cremede pastasauce.
Den er fyldig og rig på grøntsager, der gør det godt sammen med den cremede sauce.
Mad på under 30 minutter, fyldt med smag – og minimal opvask.
Du vælger selv fyldet på dine tortellini, – jeg bruger gerne dem med spinat og ricotta.
Du kan servere retten som hovedret for 4 personer, eller du kan servere den som forret, – der vil denne portion række til 6 personer.

Tortellini i cremet svampesauce - Tortellini I flødesauce med svampe og spinat

Tortellini i cremet svampesauce

Opskrift på tortellini I cremet svampesauce med bacon, spinat og broccoli.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 14 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: Hurtig mad, Nem mad
Samlet tid: 25 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g tortellini
  • 150 g bacon, skåret i tern
  • 200 g svampe, skåret i skiver
  • 150 g aspargesbroccoli eller broccoli i mindre buketter
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 2 håndfulde spinat
  • 1 håndfuld friske basilikumblade
  • 250 g mascarpone (eller fløde)
  • 1 1/2 dl hvidvin (kan erstattes af bouillon)
  • 1 1/2 dl bouillon, kylling eller grønt
  • 60 g parmesan, revet
  • Salt og friskkværnet peber
  • Olie

Sådan gør du

  • Varm en smule olie på en pande, og steg baconen af til den er gylden.
    Er baconen meget fed, kan du undlade olien.
  • Hæld svampene ved, og steg med til de har smidt væden og er stegt gyldne.
  • Tilsæt løg og hvidløg og steg videre, til løgene er klare, – krydr med peber og en smule salt.
  • Hæld hvidvinen over, og lad den koge en smule ind, inden du tilsætter broccolibuketter/aspargesbroccoli, og varmer med et par minutter.
    Kog i mellem tiden dine tortellini som beskrevet på pakken.
  • Tilsæt mascarpone (eller fløden) og bouillon, og varm igennem og rør derefter parmesan, basilikum og spinat ud i saucen. Smag til med salt og peber.
  • Vend dine tortellini i saucen, – og server med frisk basilikum og evt. parmesan på toppen.
Tortellini i cremet svampesauce - Tortellini I flødesauce med svampe og spinat
Tortellini i cremet svampesauce – Tortellini I flødesauce med svampe og spinat

Kommentarer

  1. Hold nu op en lækker ret. 🙂 Det bliver bestemt ikke sidste gang, den bliver serveret herhjemme 🙂 Tusind tak for endnu en lækker opskrift, din side er guld værd.

  2. 5 stars
    Altid så LÆKKERT og TILFREDSTILLENDE at lave OG spise din Gud sommerlige mad!
    ✨❤️✨ Hvilke hvidvin bruger du smukkeste?✨❤️✨

    • Hej Tina

      Tusind tak for din dejlige besked, – det er jeg så glad for at høre 🙂
      Jeg bruger oftest en chardonnay, da det er det vi er mest vilde med herhjemme, og altid har i huset 😉
      Men en hvilken som helst hvidvin, så længe den er til den tørre side.

      Kh Dianna

  3. Birthe

    5 stars
    Fantastisk ret!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)