Tortellini i cremet svampesauce - Tortellini I flødesauce med svampe og spinat

Tortellini i cremet svampesauce

Den lækreste pastaret med tortellini vendt i en cremede svampesauce med bacon, spinat og broccoli/aspargesbroccoli. Parmesan, hvidløg og basilikum tilfører masser af smag, og sammen med en lille sjat hvidvin og naturligvis fløde, får du den lækreste cremede pastasauce.
Den er fyldig og rig på grøntsager, der gør det godt sammen med den cremede sauce.
Mad på under 30 minutter, fyldt med smag – og minimal opvask.
Du vælger selv fyldet på dine tortellini, – jeg bruger gerne dem med spinat og ricotta.
Du kan servere retten som hovedret for 4 personer, eller du kan servere den som forret, – der vil denne portion række til 6 personer.

Tortellini i cremet svampesauce - Tortellini I flødesauce med svampe og spinat

Tortellini i cremet svampesauce

Opskrift på tortellini I cremet svampesauce med bacon, spinat og broccoli.
5 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: Hurtig mad, Nem mad
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g tortellini
  • 150 g bacon, skåret i tern
  • 200 g svampe, skåret i skiver
  • 150 g aspargesbroccoli eller broccoli i mindre buketter
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 2 håndfulde spinat
  • 1 håndfuld friske basilikumblade
  • 250 g mascarpone (eller fløde)
  • 1 1/2 dl hvidvin (kan erstattes af bouillon)
  • 1 1/2 dl bouillon, kylling eller grønt
  • 60 g parmesan, revet
  • Salt og friskkværnet peber
  • Olie

Sådan gør du

  • Varm en smule olie på en pande, og steg baconen af til den er gylden.
    Er baconen meget fed, kan du undlade olien.
  • Hæld svampene ved, og steg med til de har smidt væden og er steg gyldne.
  • Tilsæt løg og hvidløg og steg videre, til løgene er klare, – krydr med peber og en smule salt.
  • Hæld hvidvinen over, og lad den koge een smule ind, inden du tilsætter broccolibuketter/aspargesbroccoli, og varmer med et par minutter.
    Kog i mellem tiden dine ravioli som beskrevet på pakken.
  • Tilsæt mascarpone (eller fløden) og bouillon, og varm igennem og rør derefter parmesan, basilikum og spinat ud i saucen. Smag til med salt og peber.
  • Vend dine ravioli i saucen, – og server med frisk basilikum og evt. parmesan på toppen.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Tortellini i cremet svampesauce - Tortellini I flødesauce med svampe og spinat
Tortellini i cremet svampesauce – Tortellini I flødesauce med svampe og spinat

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse