Opskrift på tortellini I cremet svampesauce med bacon, spinat og broccoli.
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Hurtig mad, Nem mad
Samlet tid 25 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
500gtortellini
150gbacon, skåret i tern
200gsvampe, skåret i skiver
150gaspargesbroccoli eller broccoli i mindre buketter
1løg, finthakket
3fedhvidløg, revet eller presset
2håndfuldespinat
1håndfuldfriske basilikumblade
250gmascarpone (eller fløde)
1 1/2dlhvidvin (kan erstattes af bouillon)
1 1/2dlbouillon, kylling eller grønt
60gparmesan, revet
Salt og friskkværnet peber
Olie
Sådan gør du
Varm en smule olie på en pande, og steg baconen af til den er gylden.Er baconen meget fed, kan du undlade olien.
Hæld svampene ved, og steg med til de har smidt væden og er stegt gyldne.
Tilsæt løg og hvidløg og steg videre, til løgene er klare, - krydr med peber og en smule salt.
Hæld hvidvinen over, og lad den koge en smule ind, inden du tilsætter broccolibuketter/aspargesbroccoli, og varmer med et par minutter.Kog i mellem tiden dine tortellini som beskrevet på pakken.
Tilsæt mascarpone (eller fløden) og bouillon, og varm igennem og rør derefter parmesan, basilikum og spinat ud i saucen. Smag til med salt og peber.
Vend dine tortellini i saucen, - og server med frisk basilikum og evt. parmesan på toppen.