Tarteletter med rester - Opskrift med grydekylling og skysauce

Tarteletter med grydekylling, skysauce og kantareller

Tarteletter med grydekylling, skysauce og kantareller
Tarteletter med grydekylling, skysauce og kantareller.
Denne opskrift er beregnet til en frokost eller let aftensmad til 2 personer.
Tarteletter med rester - Opskrift med grydekylling og skysauce

Restemad når det er aller bedst, – tarteletter fyldt med rester af grydestegt kylling og skysauce. Det heler piftet op med en god håndfuld stegte kantareller, det kunne også være andre svame, trøffelolie og bagte majs.
Det smager afsindig godt, og er en kanon måde at bruge resterne af grydekyllingen på, på en ny og anderledes måde. Perfekt til en weekend frokost til 2 personer eller en let aftensmad.
Er du ikke til smagen af trøffel kan trøffelolien sagtens undlades i saucen, men for pokker den giver en fantastisk smag.
Denne opskrift er baseret på at du ligger inde med en rest grydekylling og skysauce.

Tarteletter med rester - Opskrift med grydekylling og skysauce

Tarteletter med grydekylling, skysauce og kantareller

Tarteletter med grydekylling, skysauce og kantareller.
Denne opskrift er beregnet til en frokost eller let aftensmad til 2 personer.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal3 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 250 g

    reste kylling, skåret i tern

  • 100 g

    kantareller eller andre svampe, bøstet og renset

  • 3 dl

    skysauce

  • 1/2 dl

    vand

  • 10 g

    smør

  • 2 tsk

    trøffelolie (kan undlades)

  • 1

    majskolbe, eller majs fra dåse/frost svarende til samme mængde

  • Salt og peber

  • 8 tarteletter
  • Evt. frisk blød timian

Sådan gør du

  • Hvis du bruger majskolbe pakkes denne i et stykke staniol, med den blanke side indad, og bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20-25 min.
  • Smelt smørret på en pande og steg kantarellerne af ved middel varme til de tager let farve.
  • Tilsæt kyllingen og hæld vandet over og lad det bruse af.
  • Hæld saucen over, tilsæt trøffelolie og lad blandingen varme godt igennem.
  • Tilsæt majskerner og smagt til med salt og peber.
  • Lun tarteletterne som beskrevet på pakken, og server dem med det lækre fyld og top evt. med frisk blød timian.
Tarteletter med rester - Opskrift med grydekylling og skysauce
Tarteletter med rester – Opskrift med grydekylling og skysauce
Tarteletter med rester - Opskrift med grydekylling og skysauce
Tarteletter med rester – Opskrift med grydekylling og skysauce

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Grydestegt kylling - Opskrift på grydekylling med skysauce

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)