Agurkesalat - Opskrift på hjemmelavet agurkesalat

Hjemmelavet agurkesalat

Hjemmelavet agurkesalat
Opskrift på hjemmelavet agurkesalat, - sprød og lækker.
Agurkesalat - Opskrift på hjemmelavet agurkesalat

Lækker klassisk agurkesalat, – nem og hurtig at lave, og så smager den bare fantastisk.
Der er intet bedre end en lækker sprød agurkesalat, hjemmelavet selvfølgelig. Det er virkelig nemt at lave og så smager det altså bare så dejligt.
Jeg kan godt lige at bruge lidt tørret dild i min agurkesalat, men det kan fint undlades hvis ikke man er til det.

Agurkesalat - Opskrift på hjemmelavet agurkesalat

Hjemmelavet agurkesalat

Opskrift på hjemmelavet agurkesalat, - sprød og lækker.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1

    agurk

  • 1 1/2 dl

    klar eddike

  • 1 dl

    vand

  • 100 g

    sukker

  • 10

    peberkorn

  • 2 tsk

    tørret dild, - frisk finthakket kan selvfølgelig også bruges

  • 1

    laurbærblad

  • 1/2 tsk

    fint salt

  • Evt. atemon

Sådan gør du

  • Skær agurkerne i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
  • Gnid dem med saltet, og læg dem i en sigte i 10 min.
  • Bland imens eddike, vand, sukker, peberkorn, dild og laurbærblad i en gryde, og kog det op. Lad det koge til sukkeret er opløst, ca. 2-3 min., og lad den derefter køle let af.
  • Skold et sylteglas med rigeligt kogende vand, og skyld det evt. i en smule atemon hvis agurkesalaten skal stå på køl i flere dage (+4 dage).
  • Knug væden ud af agurkerne og læg dem i sylteglasset. Skyl dem ikke, - saltet skal blive på da der ikke er noget i lagen.
  • Læg agurkerne i glasset og overhæld med den let afkølede lage.
  • Lad agurkesalaten trække min. 20 min. på køkkenbordet, eller opbevar den på køl til den skal serveres.
Agurkesalat - Opskrift på hjemmelavet agurkesalat
Agurkesalat – Opskrift på hjemmelavet agurkesalat

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Boeuf Bourguignon - Opskrift med hvidvin og oksekæber

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)