Nem og lækker pastaret med kylling, tortellini og flødesauce.
Lækre saftige kyllingebryster, vendt med mel, og stegt gyldne på panden, – serveret med tortellini I den skønneste cremede flødesauce med svampe, aspargesbroccoli og spinat.
Masser af smag, fyldig og cremet, og drøn nem at lave.
Du kan spare på opvasken og tilberede kyllingen først, og lade den hvile imens resten af retten tilberedes, – men en pande er nu ikke det mest tidskrævende at vaske op 😉
Jeg bruger tortellini med ricotta og spinat, det er min favorit, – men brug dem du foretrækker.
Det samme gælder svampe, brug dem du bedst kan lide, sæsonens svampe eller lige kan få fat på.
Stegt kylling med tortellini i cremet svampesauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Stegt kylling
- 4 stk kyllingebryster – ca. 600 g
- 1 dl hvedemel
- 25 g smør
- 2-3 spsk olie
Tortellini I svampesauce
- 350 g tortellini
- 150 g bacon, skåret i tern
- 200 g svampe, skåret i skiver
- 150 g aspargesbroccoli eller broccoli i mindre buketter
- 1 løg, finthakket
- 3 fed hvidløg, revet eller presset
- 2 håndfulde spinat
- 1 håndfuld friske basilikumblade
- 250 g mascarpone (eller fløde)
- 1 1/2 dl hvidvin (kan erstattes af bouillon)
- 1 dl bouillon, kylling eller grønt
- 60 g parmesan, revet
- Salt og friskkværnet peber
- Olie
Sådan gør du
Stegt kylling
- Krydr kyllingen med salt og peber, og vend derefter stykkerne i mel.*Når svampene er stegt af til saucen, kan du begynde at stege dine kyllingebryster. Du kan også genbruge panden, og lade kyllingen hvile imens resten af retten tilberedes.
- Smelt smørret på en pande med lidt olie, og steg kyllingen ved middel varme, til den er gennemstegt og gylden på begge sider.
Tortellini I cremate svampesauce
- Varm en smule olie på en pande, og steg baconen af til den er gylden.Er baconen meget fed, kan du undlade olien.
- Hæld svampene ved, og steg med til de har smidt væden og er steg gyldne.
- Tilsæt løg og hvidløg og steg videre, til løgene er klare, – krydr med peber og en smule salt.
- Hæld hvidvinen over, og lad den koge een smule ind, inden du tilsætter broccolibuketter/aspargesbroccoli, og varmer med et par minutter.Kog i mellem tiden dine tortellini som beskrevet på pakken.
- Tilsæt mascarpone (eller fløden), varm igennem og rør derefter parmesan, basilikum og spinat ud i saucen.
- Smag til med salt og peber, og vend dine tortellini i saucen.
- Server med den saftige kylling, og top evt. med frisk basilikum, parmesan og kværnet peber.
Total lækker ret, lavede den til en veninde middag, og alle var begejstret. Lavede den med forskellige svampe. Og serverede med en salat.
Hej Tina
Tusind tak for de dejlige ord, det er jeg virkelig glad for at høre 🙂
Kh Dianna
Virkelig lækker og nem ret!! Jeg laver aldrig mad men kastede mig ud i det med denne ret og jeg var målløs over hvor vellykket det var og hvor godt det smagte! Så nemt og lækkert
Hej Olivia
Det er virkelig dejligt at høre, tusind tak for din flotte anmeldelse 🙂
Kh Dianna