Squash carpaccio med parmesan

Squash carpaccio med parmesan

Inspiration til denne squash carpaccio fik vi efter en tur i Barcelona. Vi var ude og spise på en lille hyggelig tapas restaurant. Den så ikke ud af meget udefra og egentlig heller ikke indefra, og det var nok ikke et sted vi havde besøgt, hvis ikke det havde fået så vanvittig gode anmeldelser på Tripadvisor.
Men jeg skal da lige love for de kunne lave tapas, – det var vanvittig lækkert og oplevelsen gav en masse inspiration med hjem, – bl.a. denne squash carpaccoio.

Squash carpaccio med parmesan

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 20 min.

Opskrift på squash carpaccio med parmesan

Ingredienser

  • 2 squash
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk citronskal, fintrevet
  • Salt og peber
  • 2 tsk grøn pesto
  • Parmesan og krydderurter til topping

Fremgangsmåde

1

Skær dine squash i ultra tynde skive, - brug meget gerne et mandolinjern.

2

Anret i et tyndt lag på et par tallerkener, fade eller lignende.

3

Bland olivenolien med citronsaft og citron skal og smag til med salt og peber.

4

Dryp olie blandingen og pestoen ud over det tynde lag squash og lad trække i 5 min.

5

Pynt med parmesan, syre, spislige blomster eller hvad årstiden byder på af krydderurter.

Noter

Lad squash carpaccioen trække i 15-20 min hvis du ønsker en mere marineret udgave, - det vil gøre dem mere bløde.

Opskrift på Squash carpaccio med parmesan
Opskrift på Squash carpaccio med parmesan

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*