Opskrift på en fantastisk appetizer, - sprødstegt bakskuld på smørristet rugbrød

Sprødstegt bakskuld på smørstegt rugbrød

Sprødstegt bakskuld på smørstegt rugbrød
En nem og virkelig lækker appetizer eller lille forret, - sprødstegt bakskuld på smørstegt rugbrød
Opskrift på en fantastisk appetizer, - sprødstegt bakskuld på smørristet rugbrød

En virkelig nem og vanvittig lækker lille appetizer som altid ryger ind på en sikker 1. plads hos vores gæster.
Den er så nem at lave, kræver 4 ingredienser og smagen er bare virkelig fantastisk.
Første gang jeg hørte om bakskuld rynkede jeg lidt på næsen, – en tørret, saltet og røget issing lød umiddelbart ikke som noget der stod øverst på min liste over noget jeg havde behov for at smage, men jeg skal da lige love for at jeg var solgt med det samme jeg smagte det.
Prøv det, det er virkelig en fuldstændig fantastisk spise, – havets bacon 🙂

Opskrift på en fantastisk appetizer, - sprødstegt bakskuld på smørristet rugbrød

Sprødstegt bakskuld på smørstegt rugbrød

En nem og virkelig lækker appetizer eller lille forret, - sprødstegt bakskuld på smørstegt rugbrød
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2

    bakskuld, flået og fileteret

  • Klaret smør

  • 3 skiver

    lækkert rugbrød, - alt efter størrelse

  • Frisk dild, små kviste

Sådan gør du

  • Steg bakskuld fileterne i rigeligt klaret smør, og lad dem derefter hvile på lidt kølkkenrulle.
  • Steg ligeledes rugbrødet i lidt klaret smør, så det bliver sprødt og krydr med salt.
  • Skær rugbrødet til, så det er helt dækket af bakskuld, det giver det flotteste resultat og top med lidt frisk dild.
Opskrift på en fantastisk appetizer, - sprødstegt bakskuld på smørristet rugbrød
Fantastisk appetizer, – sprødstegt bakskuld på smørristet rugbrød.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)