Lækre sprøde pastinak fritter, - perfekt tilbehør til forskellige kødretter og vegetar frikadeller.

Sprøde pastinak fritter

Sprøde pastinak fritter
Opskrift på lækre sprøde pastinak fritter.
Lækre sprøde pastinak fritter, - perfekt tilbehør til forskellige kødretter og vegetar frikadeller.

Lækre sprøde pastinak fritter, – perfekt tilbehør til forskellige kødretter og vegetar frikadeller.
Herhjemme spiser vi rigtig mange rodfrugter, og vi tilbereder dem ofte som sprøde fritter i ovnen, på den måde er der også større chance for at pigerne vil spise dem.
De her ovnbagte sprøde pastinak fritter er super nemme at lave, og et rigtig godt alternativ til kartofler.

Lækre sprøde pastinak fritter, - perfekt tilbehør til forskellige kødretter og vegetar frikadeller.

Sprøde pastinak fritter

Opskrift på lækre sprøde pastinak fritter.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 kg

    pastinakker

  • Lidt olivenolie

  • Salt

  • Krydderier efter eget ønske

Sådan gør du

  • Skræl pastinakkerne og skær dem i grove fritter. Det er vigtigt de ikke er for tynde, så mister de hurtigt konsistensen indeni og bliver brankede i spidserne.
  • Vend pastinak fritterne i lidt olivenolie og drys med salt og evt. krydderier.
  • Fordel dem jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 30 min., eller til de er gyldne og sprøde.
Lækre sprøde pastinak fritter, - perfekt tilbehør til forskellige kødretter og vegetar frikadeller.
Lækre sprøde pastinak fritter, – perfekt tilbehør til forskellige kødretter og vegetar frikadeller.
Lækre sprøde pastinak fritter, - perfekt tilbehør til forskellige kødretter og vegetar frikadeller.
Lækre sprøde pastinak fritter, – perfekt tilbehør til forskellige kødretter og vegetar frikadeller.
Lækre sprøde pastinak fritter, - perfekt tilbehør til forskellige kødretter og vegetar frikadeller.
Lækre sprøde pastinak fritter, – perfekt tilbehør til forskellige kødretter og vegetar frikadeller.

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Lammeskank - Opskrift på rødvins braiseret skank med tilbehør

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*