Jordskokke chips - Opskrift på fritterede jordskokker

Sprøde jordskokke chips

Hvad synes du?


Lækre sprøde jordskokke chips, – super nemme at lave og så smager de fantastisk.
Brug dem til topping på risotto og supper, til snacks eller som tilbehør til en god bøf eller kylling.

Sprøde jordskokke chips

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 15 min.

Opskrift på lækre sprøde jordskokkechips

Ingredienser

  • 500 g jordskokker
  • 1 l rapsolie
  • Salt

Fremgangsmåde

1

Rens jordskokkerne fri for urenheder, men lad skrællen blive på.

2

Skær jordskokkerne i tynde skiver på ca. 1 mm., - det gøres nemmest på et mandolinjern.

3

Varm olien op til 160-180 grader og fritter jordskokkerne lidt af gangen til de er gyldne og sprøde.

4

Tag dem op med en hulske og lad dem suge på lidt køkkenrulle, og drys med salt.

Jordskokke chips - Opskrift på fritterede jordskokker
Jordskokke chips – Opskrift på fritterede jordskokker

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*