Lækre sprøde jordskokke chips, – super nemme at lave og så smager de fantastisk.
Brug dem til topping på risotto og supper, til snacks eller som tilbehør til en god bøf eller kylling.
Sprøde jordskokke chips
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g
jordskokker
- 1 l
rapsolie
-
Salt
Sådan gør du
- Rens jordskokkerne fri for urenheder, men lad skrællen blive på.
- Skær jordskokkerne i tynde skiver på ca. 1 mm., - det gøres nemmest på et mandolinjern.
- Varm olien op til 160-180 grader og fritter jordskokkerne lidt af gangen til de er gyldne og sprøde.
- Tag dem op med en hulske og lad dem suge på lidt køkkenrulle, og drys med salt.
Kan man lave dem dagen inden de skal bruges uden de mister sprødhed? 🙂
Hej Emma
Det kan du sagtens gøre, bare du husker at opbevare dem i en lufttæt beholder, og selvfølgelig ført lader dem køle helt af 🙂
Kh Dianna