Jordskokke chips - Opskrift på fritterede jordskokker

Sprøde jordskokke chips

Sprøde jordskokke chips
Opskrift på lækre sprøde jordskokkechips
Jordskokke chips - Opskrift på fritterede jordskokker

Lækre sprøde jordskokke chips, – super nemme at lave og så smager de fantastisk.
Brug dem til topping på risotto og supper, til snacks eller som tilbehør til en god bøf eller kylling.

Jordskokke chips - Opskrift på fritterede jordskokker

Sprøde jordskokke chips

Opskrift på lækre sprøde jordskokkechips
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.80 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g

    jordskokker

  • 1 l

    rapsolie

  • Salt

Sådan gør du

  • Rens jordskokkerne fri for urenheder, men lad skrællen blive på.
  • Skær jordskokkerne i tynde skiver på ca. 1 mm., - det gøres nemmest på et mandolinjern.
  • Varm olien op til 160-180 grader og fritter jordskokkerne lidt af gangen til de er gyldne og sprøde.
  • Tag dem op med en hulske og lad dem suge på lidt køkkenrulle, og drys med salt.
Jordskokke chips - Opskrift på fritterede jordskokker
Jordskokke chips – Opskrift på fritterede jordskokker

Kommentarer

  1. Kan man lave dem dagen inden de skal bruges uden de mister sprødhed? 🙂

    • Hej Emma

      Det kan du sagtens gøre, bare du husker at opbevare dem i en lufttæt beholder, og selvfølgelig ført lader dem køle helt af 🙂

      Kh Dianna

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)