Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Spinat pesto
Opskrift på hjemmelavet spinatpesto - ca. 2 1/2 dl.
Ret
Tilbehør
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Grøn pesto, Pesto af spinat
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
6
personer
Author
Dianna
Ingredienser
150
g
friske spinat
45
g
pinjekerner, gerne ristet
60
g
parmesan
2
fed
hvidløg
1
dl
olivenolie
Citron
Salt
Sådan gør du
Skyl spinatbladene grundigt og dup dem tørre med et viskestykke.
Bland alle ingredienserne i en blender, og blend pestoen til den ønskede konsistens.
Tilsæt evt. lidt mere olie hvis der er behov for det.
Smag til med salt og friskpresset citronsaft.
Opbevar din pesto på køl - her holder den fint i 4-5 dage.
Den kan også fryses.
Video