Smørristet franskbrød med rejer og avocadocreme - Hapsere med rejer
Opskrift på lækre små rejehapsere, - perfekt com appetizer eller forret.Denne portion passer til 4 personer med 3 til hver, - er der andre hapsede rækker den til 6-8 personer.
Ret Appetizer, Forret, Snack
Køkken Dansk
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
6skiverbrød
170grejer - drænet vægt
Frisk dild
Evt. frisée salat
Smør til at riste brødet i
Avocadocreme
2avocadoer
1-2spskcreme fraiche
2spskfriskhakket dild
1/2citron, saften heraf
Salt og peber
Sådan gør du
Avocadocreme
Hæld avocado tern, creme fraiche, dild og citron I en minihakker eller lignende, og blend til du har en helt glat creme.Smag til med salt og peber og stil til side.*Du kan med fordel hælde avocadocremen på en sprøjte pose, - så er den nem at dosere på brødskiverne.
Rejehapser med avocadocreme
Skyl rejserne grundigt, fjern evt. urenheder og dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
Udstik 12 cirkler af brødskiverne, på ca. 4 cm i diameter.
Smelt en smule smør på en pande ved middel varme, og steg brødskiverne til de er sprøde og gyldne på begge sider, – ca. 3 min. på hver side. Lad dem derefter hvile på lidt køkkenrulle, - de må ikke være varme når de toppes med avocado og rejer.
Top brødskiverne med et god lag avocadocreme, evt. frisée salat, rejer og frisk dild. Giv med gerne lidt friskkværnet peber inden servering.