Fantastisk lækker snack, salat topping eller lignende, – sprøde saltede hasselnødder.
De er super nemme at lave og kræver kun 2 ingredienser. Du skal købe nogle hasselnødder der er blancherede, altså uden skal, men stadig “rå”. De må altså ikke være ristet/bagt på forhånd, – så vil de blive bitre.
Jeg køber gerne en stor pose hos Koko-shop, lækre produkter og fantastiske priser, – de kan varmt anbefales.
Saltede hasselnødder
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 250 g blancherede hasselnødder – de må ikke være bagt Jeg køber mine hos KoroShop
- 5 dl vand
- 130 g salt
Sådan gør du
- Kog vand og salt op til saltet er er opløst.
- Hæld de blancherede hasselnødderkerner i vandet og lad dem små simre i 30 min.
- Hæld vandet fra nødderne gennem en finmasket sigte.
- Bag hasselnødderne i ca. 18-22 min. ved 160 grader, almindelig ovn. Vend dem gerne en enkelt gang undervejs.