Ruccolasalat med tomat, avocado og pesto - Opskrift med ruccola

Ruccolasalat med tomat, avocado og pesto

Nem og lækker salat med ruccola, tomat, avocado og pesto, – toppet med parmesan og pinjekerner, enkelt og så lækkert.
Denne her kombination smager jo så godt altså, – enkel og alligevel så meget smag.
Salaten går virkelig god til bl.a. pastaretter, pizza eller en god risotto, – men også som tilbehør til grillen, en stegt kylling eller lignende.
Ruccolasalat har en dejlig og let bitter smag, – er du ikke vild med ruccola, kan du skrifte det ud med spinat eller en salatmix.

Ruccolasalat med tomat, avocado og pesto - Opskrift med ruccola

Ruccolasalat med tomat, avocado og pesto

Opskrift på nem og lækker salat med ruccola, tomat, avocado og pesto.
5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk, Italiensk
Keyword: Grill tilbehør
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 pose ruccolasalat
  • 12 cherrytomater, halveret
  • 2 avocadoer, skåret i tern
  • 30 g pinjekerner
  • 25 g parmesan, knust eller tynde skiver
  • 3 spsk pesto
  • 1 spsk olivenolie
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rist pinjekernerne til de er gyldne på en tør pande.
  • Bland pesto og olien godt sammen, så den er god tynd i konsistensen.
  • Bland ruccola, tomater og avocado tern i en skål, og fordel det meste af pestoen over salaten, og vend det let sammen med to gafler.
  • Top salaten med parmesan, ristede pinjekerner og resten af pestoen, og godt med friskkværnet peber.
Ruccolasalat med tomat, avocado og pesto - Opskrift med ruccola
Ruccolasalat med tomat, avocado og pesto – Opskrift med ruccola

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)