Nem og lækker salat med ruccola, tomat, avocado og pesto, – toppet med parmesan og pinjekerner, enkelt og så lækkert.
Denne her kombination smager jo så godt altså, – enkel og alligevel så meget smag.
Salaten går virkelig god til bl.a. pastaretter, pizza eller en god risotto, – men også som tilbehør til grillen, en stegt kylling eller lignende.
Ruccolasalat har en dejlig og let bitter smag, – er du ikke vild med ruccola, kan du skrifte det ud med spinat eller en salatmix.
Ruccolasalat med tomat, avocado og pesto
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 pose ruccolasalat
- 12 cherrytomater, halveret
- 2 avocadoer, skåret i tern
- 30 g pinjekerner
- 25 g parmesan, knust eller tynde skiver
- 3 spsk pesto
- 1 spsk olivenolie
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Rist pinjekernerne til de er gyldne på en tør pande.
- Bland pesto og olien godt sammen, så den er god tynd i konsistensen.
- Bland ruccola, tomater og avocado tern i en skål, og fordel det meste af pestoen over salaten, og vend det let sammen med to gafler.
- Top salaten med parmesan, ristede pinjekerner og resten af pestoen, og godt med friskkværnet peber.