Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Ruccolasalat med tomat, avocado og pesto
Opskrift på nem og lækker salat med ruccola, tomat, avocado og pesto.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk, Italiensk
Nøgleord
Grill tilbehør
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
pose
ruccolasalat
12
cherrytomater, halveret
2
avocadoer, skåret i tern
30
g
pinjekerner
25
g
parmesan, knust eller tynde skiver
3
spsk
pesto
1
spsk
olivenolie
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Rist pinjekernerne til de er gyldne på en tør pande.
Bland pesto og olien godt sammen, så den er god tynd i konsistensen.
Bland ruccola, tomater og avocado tern i en skål, og fordel det meste af pestoen over salaten, og vend det let sammen med to gafler.
Top salaten med parmesan, ristede pinjekerner og resten af pestoen, og godt med friskkværnet peber.
Video