Rocky Road - Opskrift på Rocky Road med dumle, peanuts og skumfiduser

Rocky Road

Rocky Road
Opskrift på rocky road konfekt med skumfiduser, dumle, pistacie og peanuts.
Rocky Road - Opskrift på Rocky Road med dumle, peanuts og skumfiduser

Nem og lækker chokolade konfekt, der kan laves på ingen tid. Denne rocky road er fyldt med skumfiduser, saltede peanuts, dumle og en lille håndfuld usaltede pistacienødder for at give den lidt farve.
Du kan bruge lige præcis hvad du ønsker, – kiks, mandler, hasselnødder eller noget helt andet. En nem og super lækker snack, perfekt året rundt og gerne på julebordet.

Rocky Road - Opskrift på Rocky Road med dumle, peanuts og skumfiduser

Rocky Road

Opskrift på rocky road konfekt med skumfiduser, dumle, pistacie og peanuts.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.54 fra 13 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert, Snack
Køkken: Dansk
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal12

Video af opskriften

Ingredienser

  • 300 g chokolade, ca. 55%
  • 25 g smør
  • 100 g dumle
  • 100 g små skumfiduser
  • 100 g saltede peanuts
  • 30 g usaltede pistacienødder (kan undlades)

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen over et vandbad, – sluk for blusset og rør smørret i. Rør til du har en ensartet glat chokolade.
    Lad chokoladen køle let af inden du vender "fyldet" i.
  • Vend peanuts, pistacie og skumfiduser i chokoladen.
  • Halver dumle karamellerne og vend også disse i chokoladen.
  • Hæld chokoladen i en lille form på ca. 18×22 cm, beklædt med bagepapir. Glat den ud så den fylder hele formen og stil på køl et par timer.
  • Skær chokoladen ud i passende stykker efterhånden som det skal serveres. Opbevar chokoladen på køl, men tag den gerne ud 5 minutter før der skal serveres, så karamellerne får lidt temperatur.
Rocky Road - Opskrift på Rocky Road med dumle, peanuts og skumfiduser
Rocky Road – Opskrift på Rocky Road med dumle, peanuts og skumfiduser

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)