Nem og lækker chokolade konfekt, der kan laves på ingen tid. Denne rocky road er fyldt med skumfiduser, saltede peanuts, dumle og en lille håndfuld usaltede pistacienødder for at give den lidt farve.
Du kan bruge lige præcis hvad du ønsker, – kiks, mandler, hasselnødder eller noget helt andet. En nem og super lækker snack, perfekt året rundt og gerne på julebordet.
Rocky Road
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 300 g chokolade, ca. 55%
- 25 g smør
- 100 g dumle
- 100 g små skumfiduser
- 100 g saltede peanuts
- 30 g usaltede pistacienødder (kan undlades)
Sådan gør du
- Smelt chokoladen over et vandbad, – sluk for blusset og rør smørret i. Rør til du har en ensartet glat chokolade.Lad chokoladen køle let af inden du vender "fyldet" i.
- Vend peanuts, pistacie og skumfiduser i chokoladen.
- Halver dumle karamellerne og vend også disse i chokoladen.
- Hæld chokoladen i en lille form på ca. 18×22 cm, beklædt med bagepapir. Glat den ud så den fylder hele formen og stil på køl et par timer.
- Skær chokoladen ud i passende stykker efterhånden som det skal serveres. Opbevar chokoladen på køl, men tag den gerne ud 5 minutter før der skal serveres, så karamellerne får lidt temperatur.