
En klassiker der aldrig går af mode, – rejsecocktail, her i en ny og smuk anretning.
Sommerenmad, – det er sådan mange betegner en rejecocktail, og den friske og lette smag minder også om en lun sommerdag. Dog klæder denne rejecocktail alle årstider, og i kombination med en frisk hjemmelavet thousand island dressing er den ikke til at gå fejl af.

Rejecocktail med thousand island
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 300 g
gode rejer, skyllere og drænet for væde
- 1 bdt friske grønne asparges
- 1 gl hvide asparges
- 1
stort romaine, crisp salat elle lignende, fint snittet
-
Frisk dild, brøndkarte og evt. syre til pynt
Thousand island
- 1 dl
god mayonnaise, – vi bruger Hellmann’s
- 1 dl
cremefraiche 18%
- 2 spsk
ketchup
- 1 tsk
dijonsennep
- 1/2 tsk mild chilipulver
- 4
cornichoner, finthakkede
- 1
skalotteløg, finthakket
- 1/2 bdt frisk dild, finthakket (kan undlades)
- 1/4 citron, saften heraf
-
Salt og peber
- Friskbagte lune flutes – klik her for opskrift på lækre friske flutes
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
- Skær de friske og glas asparges i mindre stykker.
- Lav en bue på tallerkenen med dressingen, og top med de sprøde salater.
- Fordel rejerne herover, friske asparges og asparges fra glas, – og pynt med frisk dild og syre.
- Server rejecocktailen med friskbagte flutes og ekstra dressing ved siden af.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Pingback: Thousand Island - Opskrift på Thousand Island dressing