Rejecocktail - Opskrift på rejecocktail med thousand island

Rejecocktail med thousand island

Rejecocktail med thousand island
Opskrift på rejecocktail med hjemmelavet thousand island dressing.
Rejecocktail - Opskrift på rejecocktail med thousand island

En klassiker der aldrig går af mode, – rejsecocktail, her i en ny og smuk anretning.
Sommerenmad, – det er sådan mange betegner en rejecocktail, og den friske og lette smag minder også om en lun sommerdag. Dog klæder denne rejecocktail alle årstider, og i kombination med en frisk hjemmelavet thousand island dressing er den ikke til at gå fejl af.

Rejecocktail - Opskrift på rejecocktail med thousand island

Rejecocktail med thousand island

Opskrift på rejecocktail med hjemmelavet thousand island dressing.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.75 fra 8 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Forret, Frokost
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 300 g

    gode rejer, skyllere og drænet for væde

  • 1 bdt friske grønne asparges
  • 1 gl hvide asparges
  • 1

    stort romaine, crisp salat elle lignende, fint snittet

  • Frisk dild, brøndkarte og evt. syre til pynt

Thousand island

  • 1 dl

    god mayonnaise, – vi bruger Hellmann’s

  • 1 dl

    cremefraiche 18%

  • 2 spsk

    ketchup

  • 1 tsk

    dijonsennep

  • 1/2 tsk mild chilipulver
  • 4

    cornichoner, finthakkede

  • 1

    skalotteløg, finthakket

  • 1/2 bdt frisk dild, finthakket (kan undlades)
  • 1/4 citron, saften heraf
  • Salt og peber

  • Friskbagte lune flutes – klik her for opskrift på lækre friske flutes

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
  • Skær de friske og glas asparges i mindre stykker.
  • Lav en bue på tallerkenen med dressingen, og top med de sprøde salater.
  • Fordel rejerne herover, friske asparges og asparges fra glas, – og pynt med frisk dild og syre.
  • Server rejecocktailen med friskbagte flutes og ekstra dressing ved siden af.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Rejecocktail - Opskrift på rejecocktail med thousand island
Rejecocktail – Opskrift på rejecocktail med thousand island
Rejecocktail - Opskrift på rejecocktail med thousand island
Rejecocktail – Opskrift på rejecocktail med thousand island

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Thousand Island - Opskrift på Thousand Island dressing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)