Ravioli med svampe - Opskrift med cremet flødesauce og trøffel

Ravioli med svampe og spinat, cremet flødesauce og frisk trøffel

Ravioli med spinat og svampe, cremet flødesauce og frisk trøffel
Opskrift på de lækreste ravioli med spinat og svampe toppet med en cremet flødesauce
Ravioli med svampe - Opskrift med cremet flødesauce og trøffel

Lækre hjemmelavede ravioli med fyld af svampe og spinat, toppet med cremet flødesauce og frisk trøffel.
Vi er jo vilde med pasta herhjemme, og denne lækre kombination med svampe, spinat, ricotta og parmesan samlet i en ravioli er intet mindre end perfekt. At den så også er toppet med en cremet flødesauce og frisk trøffel, – ja så bliver det ikke bedre.
Jeg har lavet denne ravioli i en ravioli form, og det er den måde jeg går denne opskrift igennem på, – men man kan selvfølgelig også lave dem uden.
Opskriften er lavet i forret størrelse hvor man hver får 4-5 ravioli, – ønsker man dem som hovedret bør man lave dobbelt portion.

Ravioli med svampe - Opskrift med cremet flødesauce og trøffel

Ravioli med spinat og svampe, cremet flødesauce og frisk trøffel

Opskrift på de lækreste ravioli med spinat og svampe toppet med en cremet flødesauce
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.91 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 1 time
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 portion

    pastadej, - prøv vores opskrift på pastadej

  • Frisk trøffel - kan undlades

Fyld

  • 1

    løg, grofthakket

  • 200 g

    mark champignon, skåret i skiver

  • 75 g

    baby spinat

  • 50 g

    parmesan

  • 4 spsk

    ricotta

  • Salt og peber

  • Lidt olivenolie

Flødesauce

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 100 g

    mark champignon, fint snittet

  • 1

    lille løg, finthakket

  • 1 fed

    hvidløg, finthakket

  • 1 dl

    hvidvin

  • Salt og peber

  • En smule muskatnød

Sådan gør du

Fyld

  • Steg løg og champignon af i en smule olivenolie, tilsæt spinaten og lad denne falde sammen. Blend massen og lad den køle af.
  • Rør ricotta og parmesan i og smag til med salt og peber.

Flødesauce

  • Svits løg, hvidløg og champignon på en varm pande i olie, tilsæt vin og lad den koge ind til det halve.
  • Skru ned for blusset til svag/middelvarme, tilsæt piskefløden og lad det simre til fløden er kogt godt ind til en cremet sauce. Smag til med salt og peber og en smule revet muskatnød.

Ravioli

  • Læg en pastaplade over ravioli formen og mas dejen let ned i hullerne.
  • Fyld hullerne med ravioli fyldet og gør dejen let våd med en finger. Kom herefter en pasta plade over som låg, og rør en kagerulle over formen til raviolierne er frigjort fra hinanden.
  • Vend raviolierne ud af formen og skil dem forsigtigt ad. (Vi bruge derudover en lille ravioli skærer, for at få dem skilt ordentligt ad efter de var kommet ud af formen, da kagerulle tricket ikke var helt nok).
  • Kog raviolierne i rigeligt letsaltet vand i ca. 3-5 min ved middel varme, de må ikke buldre, så risikerer du at de går i stykker.
  • Tag dem op med en hul ske og lad dem dræne for væde.
  • Anret raviolien med flødesauce på toppen og rigeligt friskrevet trøffel.
Ravioli med svampe - Opskrift med cremet flødesauce og trøffel
Ravioli med svampe – Opskrift med cremet flødesauce og trøffel
Opskrift på en flot gul pastadej
Det er super nemt at lave flotte ravioli i en ravioli form.
Ravioli med svampe - Opskrift med cremet flødesauce og trøffel
Ravioli med svampe – Opskrift med cremet flødesauce og trøffel

Kommentarer

  1. Vibeke

    Lækkert! Vi skal ha’ det som hovedret i aften med strimlet entrecotes til
    Men hvor koldt skal afkølet skal fyldet være før isten røres i …. ??

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)