Opskrift på Ravioli med spinat og svampe og cremet flødesauce

Ravioli med svampe og spinat, cremet flødesauce og frisk trøffel

Anbefal


Jes har været i køkkenet og lavet den lækreste ravioli. Vi er jo vilde med pasta herhjemme, og denne lækre kombination med svampe, spinat, ricotta og parmesan samlet i en ravioli og toppet med en cremet flødesauce og frisk trøffel er simpelthen fantastisk.
Vi har lavet denne ravioli i en ravioli form, og det er den måde vi går igennem denne opskrift på, – men man kan selvfølgelig også lave dem uden.
Opskriften er lavet i forret størrelse hvor man hver får 4-5 ravioli, – ønsker man dem som hovedret bør man lave dobbelt portion.

Ravioli med spinat og svampe, cremet flødesauce og frisk trøffel

By Jes Brinch Personer: 4
Tid: 1 time

Opskrift på de lækreste ravioli med spinat og svampe toppet med en cremet flødesauce

Ingredienser

  • 1 portion pastadej, - prøv vores opskrift på pastadej
  • Frisk trøffel - kan undlades
  • Fyld
  • 1 løg, grofthakket
  • 200 g mark champignon, skåret i skiver
  • 75 g baby spinat
  • 50 g parmesan
  • 4 spsk ricotta
  • Salt og peber
  • Lidt olivenolie
  • Flødesauce
  • 1/2 l piskefløde
  • 100 g mark champignon, fint snittet
  • 1 lille løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 dl hvidvin
  • Salt og peber
  • En smule muskatnød

Fremgangsmåde

1

Fyld Steg løg og champignon af i en smule olivenolie, tilsæt spinaten og lad denne falde sammen. Blend massen og lad den køle af.

2

Rør ricotta og parmesan i og smag til med salt og peber.

3

Flødesauce Svits løg, hvidløg og champignon på en varm pande i olie, tilsæt vin og lad den koge ind til det halve.

4

Skru ned for blusset til svag/middelvarme, tilsæt piskefløden og lad det simre til fløden er kogt godt ind til en cremet sauce. Smag til med salt og peber og en smule revet muskatnød.

5

Ravioli Læg en pastaplade over ravioli formen og mas dejen let ned i hullerne.

6

Fyld hullerne med ravioli fyldet og gør dejen let våd med en finger. Kom herefter en pasta plade over som låg, og rør en kagerulle over formen til raviolierne er frigjort fra hinanden.

7

Vend raviolierne ud af formen og skil dem forsigtigt ad. (Vi bruge derudover en lille ravioli skærer, for at få dem skilt ordentligt ad efter de var kommet ud af formen, da kagerulle tricket ikke var helt nok).

8

Kog raviolierne i rigeligt letsaltet vand i ca. 3-5 min ved middel varme, de må ikke buldre, så risikerer du at de går i stykker.

9

Tag dem op med en hul ske og lad dem dræne for væde.

10

Anret raviolien med flødesauce på toppen og rigeligt friskrevet trøffel.

Opskrift på Ravioli med spinat og svampe og cremet flødesauce
Ravioli med spinat og svampe toppet med en cremet flødesauce og frisk trøffel.
Opskrift på Ravioli med spinat og svampe og cremet flødesauce
Super lækker som forret eller en mindre hovedret.
Opskrift på en flot gul pastadej
Det er super nemt at lave flotte ravioli i en ravioli form.
Opskrift på en flot gul pastadej
Perfekte raviolier klar til at blive kogt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.