Pizza med æg og bacon - Opskrift på lækker brunch pizza

Pizza med æg og bacon

Fantastisk lækker pizza med det bedste fra morgenbordet, – så server den gerne til en lækker brunch, frokost eller aften, den er altid et kæmpe hit.

Pizza med æg og bacon

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Lækker pizza toppet med det bedste fra morgenbordet.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • Tomatsauce
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stort løg, fint hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum, - kan undlades
  • Topping
  • 250 g bacon
  • 12 æg
  • 2 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • Tørret persille og chiliflager til toppen

Fremgangsmåde

1

Tomatsauce Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.

2

Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.

3

Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.

4

Topping Skær baconskiverne i stykker på ca. 3 cm og steg dem gyldne i en smule olie, de skal ikke steges sprøde. Lad dem suge på lidt køkkenrulle.

5

Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.

6

Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.

7

Top med bacon og forbag dem i ca. 10 min. ved 250 grader.

8

Slå 3 æg ud på hver pizza og bag dem færdigt i ca. 3-5 min. til hviden er tilberedt.

9

Top pizzaerne med rigeligt chiliflager og tørret persille.

Pizza med æg og bacon - Opskrift på lækker brunch pizza
Pizza med æg og bacon – Opskrift på lækker brunch pizza
Pizza med æg og bacon - Opskrift på lækker brunch pizza
Pizza med æg og bacon – Opskrift på lækker brunch pizza

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*