Lækker pizza bianco med spinat og gedeost, – enkel og lækker.
Herhjemme har vi en forkærlighed for pizza bianco, i hvert fald hvis den indeholder gode mængder mascarpone. Mascarpone på en pizza er stærkt undervurderet, det smager virkelig helt fantastisk godt.
Prøv denne lækre version med dampet spinat og gedeost, det er altid en sikker vinder.
Pizza bianco med spinat og gedeost
Opskrift på pizza bianco med spinat og gedeost
Ingredienser
- 1 portion <a href="https://gourministeriet.dk/pizzadej-gundopskrift-paa-sprode-pizzabunde/
- ">pizzadej
- 250 g frisk spinat
- 200 g mozzarella
- 200 g gedeost i skiver
- Muskatnød, revet
- Lidt smør
- Salt og peber
- Ruccola
- Evt. lidt parmesan
Fremgangsmåde
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler, - ca. 30 cm. i diameter.
Fordel lige mængder mozzarella og spinat på bundende.
Læg skiver af gedeost på pizzaerne og riv lidt muskatnød ud over hver.
Krydr med salt og peber og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (i ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
Server med lidt ruccola og evt. et drys fintrevet parmesan.
