Pizza bianco med gedeost - Opskrift på pizza bianco

Pizza bianco med spinat og gedeost

Pizza bianco med spinat og gedeost
Opskrift på pizza bianco med spinat og gedeost
Pizza bianco med gedeost - Opskrift på pizza bianco

Lækker pizza bianco med spinat og gedeost, – enkel og lækker.
Herhjemme har vi en forkærlighed for pizza bianco, i hvert fald hvis den indeholder gode mængder mascarpone. Mascarpone på en pizza er stærkt undervurderet, det smager virkelig helt fantastisk godt.
Prøv denne lækre version med dampet spinat og gedeost, det er altid en sikker vinder.

Pizza bianco med gedeost - Opskrift på pizza bianco

Pizza bianco med spinat og gedeost

Opskrift på pizza bianco med spinat og gedeost
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej - klik her
  • 250 g

    frisk spinat

  • 200 g

    mozzarella

  • 200 g

    gedeost i skiver

  • Muskatnød, revet

  • Lidt smør

  • Salt og peber

  • Ruccola

  • Evt. lidt parmesan

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler, - ca. 30 cm. i diameter.
  • Fordel lige mængder mozzarella og spinat på bundende.
  • Læg skiver af gedeost på pizzaerne og riv lidt muskatnød ud over hver.
  • Krydr med salt og peber og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (i ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
  • Server med lidt ruccola og evt. et drys fintrevet parmesan.
Pizza med gedeost og spinat
Pizza med gedeost og spinat bages i Morsø Forno

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)