Lækker, cremet og fuldstændig fantastisk pizza bianco med masser af skøn smag.
Pizzaen er toppet med masser af mozzarella, cremet mascarpone, pesto, kylling og sød kartoffel, – og til sidste rigeligt frisk ruccola og ristede pinjekerner. En virkelig lækker kombination med masser af smag.
Pizza bianco med mascarpone, sød kartoffel og kylling
Opskrift på nem og lækker pizza bianco med sød kartoffel, kylling og mascarpone.
Ingredienser
- 1 portion pizzadej
- 2 kyllingebryster, kogt eller stegt (eller anden tilberedt reste kylling)
- 2 søde kartofler
- 3-4 mozzarella, åbnet og drænet for væde
- 200 g mascarpone
- 1 dl god pesto, - prøv denne lækre grønne pesto
- 2 store håndfulde ruccola
- 30 g pinjekerner, ristede
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Skær kyllingen i mundrette stykker.
Skræl de søde kartofler og skær dem i tynde skriver, - gerne på mandolinjern.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Fordel mozzarella, mascarpone, pesto og sød kartoffel på bundene.
Top med kylling og krydr med salt og peber.
Bag pizzaerne til de er gyldne og sprøde, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
Top pizzaerne med frisk ruccola og ristede pinjekerner.



