Pizza bianco - Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder

Pizza bianco med bresaola, mascarpone og valnødder

Skøn pizza bianco med bresaola, soltørrede tomater og mascarpone, – virkelig lækker kombination af de bedste smage.
Jeg elsker pizzaer med masser af smag og denne er 100% en af mine favoritter, – selvom jeg nu nok ret ofte siger det om alle pizzaer, – det er sgu så svært at vælge.
Men prøv den, den er fuldstændig fantastisk.

Pizza bianco med bresaola, mascarpone og valnødder

Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på den lækreste pizza bianco med masser af lækre råvarer.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 2 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 250 g mascarpone
  • 24 skiver bresaola
  • 1 glas soltørrede tomater i olie
  • 1 håndfuld valnødder
  • Ruccola
  • Olivenolie
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

1

Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.

2

Fordel bøffel mozzarella, mascarpone og soltørrede tomater på bundene.

3

Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.

4

Top pizzaerne med bresaola, valnødder og ruccola.

5

Giv hver pizza et skvæt olivenolie og lidt friskkværnet peber inden servering.

Pizza bianco - Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder
Pizza bianco – Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder
Pizza bianco - Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder
Pizza bianco – Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder
Pizza bianco - Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder
Pizza bianco – Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*