Pizza bianco - Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder

Pizza bianco med bresaola, mascarpone og valnødder

Pizza bianco med bresaola, mascarpone og valnødder
Opskrift på den lækreste pizza bianco med masser af lækre råvarer.
Pizza bianco - Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder

Skøn pizza bianco med bresaola, soltørrede tomater og mascarpone, – virkelig lækker kombination af de bedste smage.
Jeg elsker pizzaer med masser af smag og denne er 100% en af mine favoritter, – selvom jeg nu nok ret ofte siger det om alle pizzaer, – det er sgu så svært at vælge.
Men prøv den, den er fuldstændig fantastisk.

Pizza bianco - Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder

Pizza bianco med bresaola, mascarpone og valnødder

Opskrift på den lækreste pizza bianco med masser af lækre råvarer.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej - klik her
  • 2

    bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde

  • 250 g

    mascarpone

  • 24 skiver

    bresaola

  • 1 glas

    soltørrede tomater i olie

  • 1 håndfuld

    valnødder

  • Ruccola

  • Olivenolie

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel bøffel mozzarella, mascarpone og soltørrede tomater på bundene.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
  • Top pizzaerne med bresaola, valnødder og ruccola.
  • Giv hver pizza et skvæt olivenolie og lidt friskkværnet peber inden servering.
Pizza bianco - Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder
Pizza bianco – Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder
Pizza bianco - Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder
Pizza bianco – Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder
Pizza bianco - Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder
Pizza bianco – Opskrift med bresaola, mascarpone og nødder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)