Skøn pizza bianco med bresaola, soltørrede tomater og mascarpone, – virkelig lækker kombination af de bedste smage.
Jeg elsker pizzaer med masser af smag og denne er 100% en af mine favoritter, – selvom jeg nu nok ret ofte siger det om alle pizzaer, – det er sgu så svært at vælge.
Men prøv den, den er fuldstændig fantastisk.
Pizza bianco med bresaola, mascarpone og valnødder
Opskrift på den lækreste pizza bianco med masser af lækre råvarer.
Ingredienser
- 1 portion pizzadej
- 2 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 250 g mascarpone
- 24 skiver bresaola
- 1 glas soltørrede tomater i olie
- 1 håndfuld valnødder
- Ruccola
- Olivenolie
- Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Fordel bøffel mozzarella, mascarpone og soltørrede tomater på bundene.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
Top pizzaerne med bresaola, valnødder og ruccola.
Giv hver pizza et skvæt olivenolie og lidt friskkværnet peber inden servering.


