Nem og lækker pastasalat med hjemmelavet grøn pesto, napolitana salatmix, cherrytomater og feta. Fantastisk til alverdens slags kød, sommerens grill eller som en måltidssalat.
Jeg vil til hver en tid anbefale at lave sin egen pesto, – det smager virkelig meget bedre end dem du kan købe.

Pastasalt med pesto, tomater og feta
Opskrift på skøn og mættende pastasalt med hjemmelavet pesto, friske tomater, ærter og feta.
Udskriv
Pin
Bedøm opskriften 🙂
Antal: 4 personer
Del via email
Følg Gourministeriet +120.000 følger Gourministeriet på Instagram
Ingredienser
- 250 g pasta
- 250 g cherrytomater, halveret
- 1 1/2 dl hjemmelavet pesto
- 2 håndfulde napolitana salat, ruccola eller spinat
- 100 g ærter, optøede
- 100 g feta
- 1 håndfuld pistacienødder
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kog pastaen som beskrevet på posen. Skyld den derefter i rigelidt koldt vand og lad den dryppe helt af.
- Bland pastaen med pestoen i en stor skål, og tilsæt derefter de halverede cherrytomater, salaten og ærterne.
- Anret salaten i en skål og top med smuldret feta, pistacienødder og friskkværnet peber.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.


