Nem og lækker pastasalat med hjemmelavet grøn pesto, napolitana salatmix, cherrytomater og feta. Fantastisk pasta salat til alverdens slags kød, sommerens grill eller som en måltidssalat.
Pastasalaten er toppet med usaltede pistacienødder, – men kan også toppes med croutoner, ristede kikærter eller andre nødder.
Pastasalat med pesto, tomater og feta
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 250 g pasta
- 250 g cherrytomater, halveret
- 1 1/2 dl hjemmelavet pesto
- 2 håndfulde napolitana salat, ruccola eller spinat
- 100 g ærter, optøede
- 100 g feta
- 1 håndfuld pistacienødder
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kog pastaen som beskrevet på posen. Skyld den derefter i rigelidt koldt vand og lad den dryppe helt af.
- Bland pastaen med pestoen i en stor skål, og tilsæt derefter de halverede cherrytomater, salaten og ærterne.
- Anret salaten i en skål og top med smuldret feta, pistacienødder og friskkværnet peber.