Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pastasalat med pesto, tomater og feta
Opskrift på skøn og mættende pastasalat med hjemmelavet pesto, friske tomater, ærter og feta.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk, Italiensk
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
250
g
pasta
250
g
cherrytomater, halveret
1 1/2
dl
hjemmelavet pesto
2
håndfulde
napolitana salat, ruccola eller spinat
100
g
ærter, optøede
100
g
feta
1
håndfuld
pistacienødder
friskkværnet peber
Sådan gør du
Kog pastaen som beskrevet på posen. Skyld den derefter i rigelidt koldt vand og lad den dryppe helt af.
Bland pastaen med pestoen i en stor skål, og tilsæt derefter de halverede cherrytomater, salaten og ærterne.
Anret salaten i en skål og top med smuldret feta, pistacienødder og friskkværnet peber.
Video