Pasta med kylling, havarti og soltørrede tomater

Pasta med kylling, havarti og soltørrede tomater

Pasta med kylling, havarti og soltørrede tomater
Opskrift på lækker cremet pasta med hård havarti og soltørrede tomater.
Merry me chicken pasta med havarti.
Pasta med kylling, havarti og soltørrede tomater

Nem og lækker pasta med kylling, soltørrede tomater og lageret hård havarti, – inspireret af Marry Me chicken.
Aged havarti gør sig fantastisk i pastaretter, – den er super cremet, og har en helt vidunderlig smag.
Pasta med havarti og soltørrede tomater er en ret fyldt med smag. Masser af volumen i saucen fra fløde og havarti, – blød og cremet og med en skøn smag fra de soltørrede tomater, hvidløg og frisk basilikum.
Jeg elsker at lave pastaretter, og er kæmpe sucker for cremede flødesaucer;-) Denne her skal du simpelthen prøve, – den smager simpelthen så dejligt.
Server den med din yndlings pasta og ekstra havarti på toppen.

Pasta med kylling, havarti og soltørrede tomater

Pasta med kylling, havarti og soltørrede tomater

Opskrift på lækker cremet pasta med hård havarti og soltørrede tomater.
Merry me chicken pasta med havarti.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.91 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Nøgleord: Flødesauce, Havarti, Merry me chicken pasta, Nem pasta
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g kylling, skåret i mundrette bidder
  • 1 løg, finthakket
  • 4 fed hvidløg, revet eller presset
  • 125 g soltørrede tomater, skåret i strimler
  • 1 1/2 dl hvidvin (eller kyllingebouillon)
  • 2 1/2 dl fløde
  • 100 g hård modnet havarti, revet
  • 100 g spinat
  • 6-7 stilke basilikum, bladene heraf
  • 400 g pasta
  • Salt og peber
  • Olie – gerne fra de soltørrede tomater

Sådan gør du

  • Varm en sjat olie i en gryde, og brun kyllingen af ved middel varme.
    Krydr med en smule salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt løg og hvidløg, og steg med til løgene er klare, – og rør derefter de soltørrede tomater i.
  • Hæld hvidvinen i, og lad den koge let ind.
  • Tilsæt fløde og havarti, og lad saucen små simre til den tykner en smule.
    Kog imens din pasta al dente.
  • Vend spinat og frisk basilikum i saucen til det falder sammen, og smag til med salt og peber.
  • Vend den drænede pasta i saucen, og lad retten samle sig i gryden i et par minutter.
    Tilsæt evt. en smule pastavand hvis der er behov for det.
  • Server med friskkværnet peber på toppen, og gerne ekstra revet havarti.

Kommentarer

  1. Kathrine Jensen

    Det smager simpelthen forrygende!

  2. Katrine

    Hvor meget pasta skal der bruges?

4.91 from 10 votes (10 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)