Pasta med cremet grønkålssauce - Opskrift på pasta med grønkål

Pasta med cremet grønkålssauce

Pasta med cremet grønkålssauce - Opskrift på pasta med grønkål
Pasta med cremet grønkålssauce
Opskrift på nem, hurtig og virkelig lækker pasta vendt med en cremet grønkålssauce.
Samlet tid: 15 minutter
5 fra 16 stemmer

Nem og lækker pasta med cremet grønkålssauce, – lavet på bare 15 minutter. Den går perfekt alene, eller kan serveres med et stykke stegt kylling, eller til et stykke bagt eller pandestegt laks.

Reklame*// Jeg har udviklet denne nemme og lækre pasta opskrift i samarbejde med Nordic Harvest.
Jeg har til denne pasta brugt deres lækre Baby grønkål, – den har en dejlig mild smag og en lækker fin konsistens. Baby grønkål fra Nordic Harvest gør sig også perfekt i salater, wraps og lignende, da bladene netop er høstet som baby skud – og derfor har masser af smag, en virkelig skøn konsistens og er utrolig fine og dekorative.
Du kan læse meget mere om Nordic Harvest bæredygtige og vertikale univers ved at trykke på linket her.

Pasta med cremet grønkålssauce - Opskrift på pasta med grønkål

Pasta med cremet grønkålssauce

Opskrift på nem, hurtig og virkelig lækker pasta vendt med en cremet grønkålssauce.
5 fra 16 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 250 g pasta
  • 2 pk Nordic Harvest baby grønkål* – eller 150 g grønkål uden stok
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 lille løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 dl bouillon, kylling eller grønt
  • 50 g parmesan, revet
  • 20 g pinjekerner
  • 2 spsk citronsaft
  • Salt og peber
  • Olie

Sådan gør du

  • Kog pastaen al dente som beskrevet på posen.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande og læg dem til side.
  • Varm lidt olie op på samme pande og steg løg og hvidløg et par minutter.
  • Hæld basilikum og grønkålen over og lad det varme med til den falder sammen, – krydr med friskkværnet peber og en smule salt.
  • Hæld pandens indhold i en blender sammen med de ristede pinjekerner, varm bouillon og parmesan, – og blend til du har en blød og ensartet sauce.
  • Hæld saucen tilbage på panden, tænd blusset på middel varme og smag saucen til med salt, peber og friskpresset citronsaft.
  • Vend pastaen med saucen på panden, – du kan tage den direkte fra gryden, der må gerne hænge lidt pastavand ved.
  • Server pastaen toppet med revet parmesan og godt med friskkværnet peber.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse