Pandestegte fiskefrikadeller - Opskrift på klassiske fiskefrikadeller

Pandestegte fiskefrikadeller

Pandestegte fiskefrikadeller
Opskrift på nemme og lækre klassiske fiskefrikadeller.
Disse er lavet med guldlaks, - men brug den type fisk du foretrækker.
Pandestegte fiskefrikadeller - Opskrift på klassiske fiskefrikadeller

Nemme og lækre fiskefrikadeller, – milde og smagfulde.
Der er altså ikke noget bedre end en klassiske hjemmelavede fiskefrikadelle, – pandestegt og serveret på rugbrød med remoulade og masser af frisk mikrogrønt på toppen, uhmm.
Det er drøn nemt at lave hjemmelavede fiskefrikadeller. Denne opskrift tager udgangspunkt i en fersk fiskefars fra fiskehandleren, – disse er lavet med gulslaksefars.
Du kan også lave hjemmelavede fiskefrikadeller med rester af fersk fisk du måtte have liggende, – se denne opskrift – klik her.
Hjemmelavede fiskefrikadeller kan også serveres med kartfoler og persillesauce, med en god spidskålssalat, stuvet hvidkål, stuvet spinat eller lignende.

Pandestegte fiskefrikadeller - Opskrift på klassiske fiskefrikadeller

Pandestegte fiskefrikadeller

Opskrift på nemme og lækre klassiske fiskefrikadeller.
Disse er lavet med guldlaks, – men brug den type fisk du foretrækker.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Fisk, Nem aftensmad, Sund mad, Ugens fisk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 900 g fersk fiskefars – jeg har brugt guldlaksefars
  • 1 stort løg, finthakket
  • 3 spsk dild, finthakket
  • 1-2 dl mælk
  • 2 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 1/2 tsk salt
  • Friskkværnet peber
  • Rapsolie og smør til stegning

Sådan gør du

  • Rør fiskefarsen sammen løg, dild, æg, mel, salt og godt med friskkværnet peber.
    *Det er vigtigt at du tjekker at farsen er fersk, og ikke allerede tilsat andre ingredienser.
  • Justere konsistensen på farsen med mælk, – tilsæt lidt ad gangen, og rør det godt ind i farsen.
    Det er meget forskelliget om der skal bruges 1, 1 1/2 eller 2 dl mælk, – så tilsæt til farten er blød men stadig fast.
  • Smelt smør og god sjat olie på en pande.
  • Form fiskefrikadellerne med en ske, i hånden eller hvordan du forertækker det. Læg dem på panden, mas dem let flade og steg dem til de er gyldne på begge sider. *Se video over opskriften.
  • Server fiskefrikadellerne med kartofler og persillesauce eller på en skive groft rugbrød med en sprød spidskålssalat ved siden af.
Pandestegte fiskefrikadeller - Opskrift på klassiske fiskefrikadeller
Pandestegte fiskefrikadeller – Opskrift på klassiske fiskefrikadeller

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)