Oksekød i grøn karry - Opskrift på nem og hurtig karrygryde

Oksekød i grøn karry

Anbefal


Nem og lækker karrygryde med oksekød, kokosmælk og masser af grøntsager. Den er rund og mild i smagen, så hele familien kan være med. Server den med kogte ris, nudler eller squash spaghetti, og spice den endelig op og ned alt efter hvad familien kan klare af styrke.
Prøv også min opskrift på lam i rød karry og karrygryde med svinekød, – begge fantastiske opskrifter der er nemme og hurtige at lave.

Oksekød i grøn karry

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på nem og lækker karrygryde med oksekød, kokosmælk og grøn karry.

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 store gulerødder
  • 1 stort løg
  • 1 squash, uden kerner
  • 1 grøn peberfrugt
  • 4 fed hvidløg
  • 1-3 spsk grøn karrypasta (vær opmærksom på at nogle mærker er meget stærke, så smag på karryen inden, så du kender styrken og kan vurdere hvor meget der skal i)
  • 1 ds kokosmælk
  • Salt og peber
  • Olie
  • 4-6 dl ris
  • Evt. hakket chili og peanuts til topping

Fremgangsmåde

1

Rens alle grøntsagerne og blend dem i en minihakker eller lignende til det er finthakket og med god struktur, - IKKE pureret. Alternativt kan det hele finthakkes i hånden.

2

Varm olien i en gryde og svits alle grøntsagerne af ved middel varme i 3-5 min.

3

Tilsæt kødet og svist med til det er let brunet.

4

Tilsæt karrypasta og lad det varme med et par minutter.

5

Hæld kokosmælken over og lad retten små simre i 15-20 min.

6

Kog risene som anvist på pakken.

7

Smag retten til med salt og peber, og server med koste ris og lidt friskhakket chili og peanuts på toppen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.