Opskrift på Mont d’Or med champagne og trøffel

Mont d’Or med champagne og trøffel

En fantastisk smagsoplevelse og bare ren luksus.
Den her fantastiske ost fik vi engang sammen med et vennepar, hvor vi havde Chefmade på besøg for at lave middag til os.
Vi var alle overbeviste, – det var ikke sidste gang vi skulle prøve det.
Den smager helt fantastisk, og hele oplevelsen med at hælde champagne over, lade den bage i ovnen for derefter at rive en masse frisk trøffel over, kan da kun gøre én glad helt ind i maven.

Mont d'Or med champagne og trøffel

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på Mont d'Or med champagne og trøffel

Ingredienser

  • 1 Mont d'Or
  • 1/2 dl champagne
  • Frisk trøffel
  • Ciabatte brød eller lignende
  • Olie

Fremgangsmåde

1

Tænd ovnen på 180 grader.

2

Fjern plastik fra osten, men lad den blive i træbøtten.

3

Skær et krys i toppen og hæld champagnen over, og bag den i 18-20 min til den er fin gylden.

4

Skær i mellemtiden brødet i tynde skiver og dryp med lidt olie.

5

Læg brødet på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 10 min. til de er gyldne og sprøde.

6

Tag osten ud af ovnen og lad den hvile et par minutter.

7

Riv frisk trøffel over osten og server straks med de sprøde brødstykker.

Opskrift på Mont d’Or med champagne og trøffel
Mont d’Or med champagne og trøffel
Opskrift på mont d'or med champagne og trøffel
Mont d’or med champagne og trøffel

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*