Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Mont d'Or med champagne og trøffel
Opskrift på Mont d'Or med champagne og trøffel
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
1
Mont d'Or
1/2
dl
champagne
Frisk trøffel
Ciabatte brød eller lignende
Olie
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader.
Fjern plastik fra osten, men lad den blive i træbøtten.
Skær et krys i toppen og hæld champagnen over, og bag den i 18-20 min til den er fin gylden.
Skær i mellemtiden brødet i tynde skiver og dryp med lidt olie.
Læg brødet på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 10 min. til de er gyldne og sprøde.
Tag osten ud af ovnen og lad den hvile et par minutter.
Riv frisk trøffel over osten og server straks med de sprøde brødstykker.
Video