
Lækre snaskede mexicanske burgere, – men alt hvad hjertet begærer fra det mexicanske køkken.
Bøfferne er krydret med mit hjemmelavede mexicanske krydderi, – det kan naturligvis udskiftes med et købt tacokrydderi.
Derudover er disse burgere fyldt med hjemmelavet salsa, smeltet cheddar, guacamole, tortilla chips og frisk grøntsagssalsa. Har du ikke tid til at lave en salsa selv, så brug en fra supermarkedet, – gør hvad der er nemmest for dig og hvad tiden er til.
En burger fyld med smag, fylde og bare de skønneste toppings fra det mexicanske køkken.

Mexicansk burger
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Hakkebøffer
- 600 g hakket oksekød
- 2 spsk hjemmelavet mexicansk krydderi – eller tacomix
- 1 spsk tomatkoncentrat
- Salt og peber
- Olie hvis de steges på panden
Frisk grøntsagssalsa
- 2 tomater, finthakket
- 1/2 lille rødløg, finthakket
- 1/4 agurk, finthakket (uden kerner)
- 1 lille håndfuld persille, finthakket – eller koriander hvis du er til det
Derudover
- 4 burgerboller
- 4 blade crisp salat eller lignende
- 1 portion guacamole
- 2 dl salsa, – prøv denne hjemmelavede salsa
- 4 skiver cheddar
- 1 håndfuld nachos
Sådan gør du
Frisk grøntsagssalsa
- Bland ingredienserne til grøntsagssalsaen og sæt til side til burgerne skal samles.
Hakkebøffer og burger
- Krydr kødet med det mexicanske krydderi og rør det godt sammen.
- Form 4 lige store hakkebøffer, grill eller steg dem i en smule olie til de er tilberedt som ønsket. Krydr evt. med lidt salt og peber, og læg cheddarosten på når den ene side er brunet flot af og så osten når at smelte.
- Lun burgerbollerne og gør klar til at samle dine burgere.
- Smør underbollen med salsa og to denne med salatblade og hakkebøffen.
- Smør hakkebøffen med et godt lag guacamole, top med knuste nachos chips og den friske grøntsagssalsa.
- Smør overbollen med en smule salsa, luk burgerne og server.


Altid garanteret velsmag med dine opskrifter!! Mums. Smagte virkelig vidunderligt. Tak for endnu en dejlig opskrift og inspiration.