Krustader med rejesalat
Opskrift på nem og lækker appetizer, - krustader med rejesalat.

Lækker frisk rejesalat serveret i sprøde krustader, – en skøn og virkelig nem lille appetizer når der kommer gæster, – eller bare til et glas hvidvin i solen.
De smager utrolig godt og tager ingen tid at lave. Rejesalaten kan laves på forhånd, så de små krustader blot skal fyldes inden de skal serveres.
Jeg køber altid mine krustader, – nogle ting er bare lavet så godt for én, og det er helt okay at lave det nemt for sig selv 😉

Krustader med rejesalat
Opskrift på nem og lækker appetizer, – krustader med rejesalat.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 24 krustader, – jeg køber gerne nogle af mærket Rahms
- 150 g rejer drænet vægt
- 1/2 glas hvide asparges drænet vægt
- 3/4 dl
creme fraiche
- 3 spsk
mayonnaise
- 1 spsk
citronsaft
- 2 spsk dild finthakket
- 1 spsk purløg finthakket
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Dræn rejer og asparges god for væde.
- Dup rejerne tørre med lidt køkkenrulle, – det er vigtigt hverken rejer eller asparges er våde, så bliver dressingen for tynd.
- Skær de hvide asparges i små stykker på ca. 1 1/2 cm.
- Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salat og peber.
- Vend rejer og asparges stykker her i.
- Fyld de små krustader så der kun er en smule top på og pynt evt. med dild, rød syre eller lignende. Server straks, så ikke krustaderne bliver bløde
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Ser lækkert ud, men hvor køber du krustaderne henne, har aldrig set dem, nemlig ♀️
Hej Anni
Tusind tak 🙂
Jamen oftest køber jeg dem i Meny, der har de dem altid 🙂
Nogle Føtex og Kvickly fører dem også. Alternativt kan du bruge dem der hedder Bouchées, – det er sådan nogle små butterdejs kurve, samme størrelse, smager fantastisk. Dem har de i Føtex fra mærket Princip og mange andre steder 🙂
Håber du har heldet med dig 🙂
De bedste hilsner
Dianna
Tak for svar, Meny har vi i nærheden
Hov fik ikke lige dem her med
Glæder jeg til at prøve. De kan vel nemt spises uden tallerken/gaffel? Altså som en “håndmad”/ haps? Bedste hils Majbrit
Hej Majbrit
De er netop perfekte som en stående hapser uden tallerken 🙂
Kh Dianna
Hej. Jeg læste at man kunne pensle med smeltet smør, så bliver de ikke bløde når man kommer fyld i. Har ikke forsøgt endnu men det kan jo være det fungerer 🙂
Hej Victoria
Det må jeg prøve en gang:)
Kh Dianna
Vil det være muligt at lave rejesalaten dagen før og bare fylde krustaderne lige før servering?
Hej Patricia
Ja sagens da 🙂 Vil måske anbefale denne rejesalat uden asparges – da aspargesen godt kan fortynde dressingen når den står natten over.
Så brug denne rejesalat:)
https://gourministeriet.dk/rejesalat/
Kh Dianna