Lækker frisk rejesalat serveret i sprøde krustader, – en skøn og virkelig nem lille appetizer når der kommer gæster, – eller bare til et glas hvidvin i solen.
De smager utrolig godt og tager ingen tid at lave. Rejesalaten kan laves på forhånd, så de små krustader blot skal fyldes inden de skal serveres.
Jeg køber altid mine krustader, – nogle ting er bare lavet så godt for én, og det er helt okay at lave det nemt for sig selv 😉

Krustader med rejesalat
Ingredienser
- 24 små krustader, - jeg køber gerne nogle af mærket Rahms
- 150 g rejer, drænet vægt
- 1/2 lille glas hvide asparges, 110 g drænet vægt
- 3/4 dl creme fraiche
- 3 spsk mayonnaise
- 1 spsk citronsaft
- 1/4 bdt purløg, ca. 2 spsk finthakket
- 1/4 bdt dild, ca. 2 spsk finthakket
- Salt og peber
Sådan gør du
- Dræn rejer og asparges god for væde.
- Dup rejerne tørre med lidt køkkenrulle, - det er vigtigt hverken rejer eller asparges er våde, så bliver dressingen for tynd.
- Skær de hvide asparges i små stykker på ca. 1 1/2 cm.
- Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salat og peber.
- Vend rejer og asparges stykker her i.
- Fyld de små krustader så der kun er en smule top på og pynt evt. med dild, rød syre eller lignende. Server straks, så ikke krustaderne bliver bløde
