Krustader med rejesalat

Krustader med rejesalat

Lækker frisk rejesalat serveret i sprøde krustader, – en skøn og virkelig nem lille appetizer når der kommer gæster, – eller bare til et glas hvidvin i solen.
De smager utrolig godt og tager ingen tid at lave. Rejesalaten kan laves på forhånd, så de små krustader blot skal fyldes inden de skal serveres.
Jeg køber altid mine krustader, – nogle ting er bare lavet så godt for én, og det er helt okay at lave det nemt for sig selv 😉

Krustader med rejesalat

Krustader med rejesalat

Dianna
Opskrift på nem og lækker appetizer, - krustader med rejesalat.
Ingen stemmer
Samlet tid 10 min
Antal 6

Ingredienser
  

  • 24 små krustader, - jeg køber gerne nogle af mærket Rahms
  • 150 g rejer, drænet vægt
  • 1/2 lille glas hvide asparges, 110 g drænet vægt
  • 3/4 dl creme fraiche
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/4 bdt purløg, ca. 2 spsk finthakket
  • 1/4 bdt dild, ca. 2 spsk finthakket
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Dræn rejer og asparges god for væde.
  • Dup rejerne tørre med lidt køkkenrulle, - det er vigtigt hverken rejer eller asparges er våde, så bliver dressingen for tynd.
  • Skær de hvide asparges i små stykker på ca. 1 1/2 cm.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salat og peber.
  • Vend rejer og asparges stykker her i.
  • Fyld de små krustader så der kun er en smule top på og pynt evt. med dild, rød syre eller lignende. Server straks, så ikke krustaderne bliver bløde
Tried this recipe?Let us know how it was!
Krustader med rejesalat - Opskrift på nem appetizer
Krustader med rejesalat – Opskrift på nem appetizer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*