Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Krustader med rejesalat
Opskrift på nem og lækker appetizer, - krustader med rejesalat.
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
6
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
24
krustader, -
jeg køber gerne nogle af mærket Rahms
150
g
rejer
drænet vægt
1/2
glas
hvide asparges
drænet vægt
3/4
dl
creme fraiche
3
spsk
mayonnaise
1
spsk
citronsaft
2
spsk
dild
finthakket
1
spsk
purløg
finthakket
Salt og peber
Sådan gør du
Dræn rejer og asparges god for væde.
Dup rejerne tørre med lidt køkkenrulle, - det er vigtigt hverken rejer eller asparges er våde, så bliver dressingen for tynd.
Skær de hvide asparges i små stykker på ca. 1 1/2 cm.
Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salat og peber.
Vend rejer og asparges stykker her i.
Fyld de små krustader så der kun er en smule top på og pynt evt. med dild, rød syre eller lignende. Server straks, så ikke krustaderne bliver bløde
Video