Opskrift på koldthævede ciabatta boller

Koldthævede ciabatta boller

Koldthævede ciabatta boller
Opskrift på den lækreste koldthævede ciabatta boller.
Denne opskrift giver ca. 12 stk.
Opskrift på koldthævede ciabatta boller

Super lækre og luftige italienske ciabatta boller lavet på ren tipo 00 hvedemel.

Opskrift på koldthævede ciabatta boller

Koldthævede ciabatta boller

Opskrift på den lækreste koldthævede ciabatta boller.
Denne opskrift giver ca. 12 stk.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 day

Video af opskriften

Ingredienser

  • 575 g

    tipo hvedemel 00

  • 5 dl

    koldt vand

  • 7 g

    gær

  • 8 g

    salt

  • Lidt durum mel

Sådan gør du

  • Opløs gæren i det kolde vand.
  • Tilsæt hvedemel og rør dejen på maskine.
  • Inden dejen samler sig tilsættes salt og dejen røres videre til den slipper skålen, - dette kan sagtens tage 10-15 min., og er meget vigtig for at få den rette mængde luft i bollerne.
  • Dæk dejen med film og sæt den på køl i 18-24 timer.
  • Tag dejen ud af skålen og lad den hvile på et spækbræt med lidt durum mel, ved stuetemperatur i ca. 30 min.
  • Del dejen i 2 og form dem til 2 lange pølser ved hjælp af en dej spartel.
  • Del hvert stykke i 5-6 boller og læg disse på en bageplade, og lad dem efterhæve i 20-30 min.
  • Bag boller i 15-18 min i en forvarmet ovn ved 230 grader, almindelig ovn.
  • Bollerne er færdig bagt når de har en kernetemperatur på99-100 grader.
  • Lad boller køle af på bagepladen.
Opskrift på fantastiske koldthævede ciabatta
Opskrift på fantastiske koldthævede ciabatta

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)